Forbedre dine stamceller med X39. Lifewave og biokemiker David Schmidt som er indehaver af Lifewave har gennem de sidste 10 år arbejdet med at udvikle et produkt som aktiverer dine stamceller så de arbejder mere effektivt og lever længere. Der bliver brugt milliarder af kroner på forskning inden for området stamceller. Lifewave har som det eneste firma i verden opfundet et produkt som får kroppen selv til at forbedre kroppens Stamcelle produktion og forbedre eksisterende stamceller. Se videoen og kontakt os for mere information.

Forestil dig et produkt som kan aktiverer og resætte dine stamceller til en yngre tilstand som igen betyder længere levetid for dine stamceller og celler generelt. Det vil forbedre alle kroppen vitale dele og øge energiniveauet i hele kroppen. Det vil betyde mere energi, bedre søvn, smertereduktion, færre rynker og understøtte kroppens generelle heling, for bare at nævne nogle af de fordele sådan et produkt ville have.

Det er sådan et produkt Lifewave og David Schmidt har udviklet. Produktet hedder X39 og er det første produkt nogensinde, som er designet til at aktivere kroppens stamceller.

Hvordan opnår X39 som er patenteret af Lifewave denne aktivitet i kroppen? Alle Lifewave plastrene arbejder i kroppen via fototerapi. Plastrene sende unikke lysfrekvenser ind i kroppen som aktiverer de stamceller/celler man ønsker at arbejde med.

X39 sender en lysfrekvens som aktiverer en peptid som hedder GHK-Cu. Det er en naturlig peptid som kroppen selv producere men som nedbrydes hurtigere jo ældre vi bliver. Når vi fylder 60 år, er produktionen faldet med 60% og derfor ældes vi hurtigere med alderen.         

  

Studier som blev udført af en amerikansk forsker Doktor Loren Pickart om GHK-Cu har vist nogle opsigtsvækkende fordele ved at stimulere GHK-Cu, det viste sig at kroppen sårhelingsproces øges. Det er måske endnu mere forbløffende, at GHK-Cu resætter kroppens gener til en yngre, sundere tilstand. I det første kliniske arbejde, der udførtes af Dr. Loren Pickart, opdagede Dr. Pickart, at gamle leverceller begyndte at fungere som yngre, sundere celler, når de blev udsat for GHK-Cu!

I de seneste 10 år har David Schmidt og forskningsholdet hos LifeWave i SanDiego Californien undersøgt nye metoder til dramatisk at accelerere måden, hvorpå den menneskelige krop heles efter en skade. Opdagelserne og opfindelserne, der er opfundet af David Schmidt og hans hold, har medført over 70 globale patenter inden for feltet regenerativ videnskab.  Nogle af disse opfindelser er så nyskabende, at de i de første prøver med fladorme (en biologisk stamcellemodel) viser en overordentlig forbedring på 90% mht. sårheling. Senere studier med dyr og mennesker har vist, at stamcellers aktivitet virkelig kunne styrkes ved specifikke anvendelser af elektromagnetiske felter skabt af nogle af disse anordninger, og både dyr og mennesker kunne heles meget hurtigere end sammenlignet med, at der ikke anvendtes nogen terapi.


Som vi ældes, bliver stamcellerne i vores krop mindre og mindre effektive. Det sker i høj grad når 60-års alderen ankommer. Når stamcellerne bliver langsommere, producerer vi mindre væksthormon som er med til at reparerer vores krop. Når vi er midt i 70erne, vises der næsten ingen stamcelleaktivitet. Det er grunden til at ældre folk har svært ved at komme sig efter skader. 

Inden for feltet stamcellemedicin arbejder de fleste virksomheder med at sprøjte stamceller fra en yngre donorperson ind i en ældre modtager. Dette er lovende, men problemet er, at dette er potentielt farligt (ukontrolleret celledeling), og meget dyrt for en enkelt behandling (60-70.000 kr.) de fleste lande har ikke godkendt celleterapi.

Lifewave X39 får vores egen krop til at arbejder og på den måde “resætte” vore egne stamceller og derved begynder stamcellerne at opføre sig som yngre, sundere celler og til en helt anden pris.   

Klinisk forskning viser, at efter brug af X39 i blot 6 uger, opfører blodomløbet sig, som om det var blevet 2 måneder yngre!

Hurtig smertelindring

Mange X39-brugere opleve en dramatiske smertereduktioner. De fleste folk oplever en smertereduktion inden for få minutter efter anvendelse.   

Større energi

Kliniske studier udført af Lifewave viser, at X39-plastret forbedrede en persons energiniveauer. Sammenlignet med udgangspunktet viser resultaterne i kroppens generelle energi, organbalance og L/R-symmetrifordeling af energi.   

Klinisk forskning viser, at jo længere man bruger X39, jo flere fordele får man. Et studie, der blev udført med brug af Bio-Well teknologi, viser, at folk, som bruger X39 i 6 uger, har næsten dobbelt så mange forbedringer mht. energi sammenlignet med brug af X39 i 3 uger   

Søvnfordele

Kliniske studier fra LifeWave viser, at X39 forbedrer søvnkvaliteten ved at ændre GABA-niveauer, en vigtig neurotransmitter i hjernen. Fordelen er en naturlig forbedring i ens søvnkvalitet og -varighed.

Forbedret udseende af hud

Vil du gerne yngre ud? Det kan du nu med X39.  En vigtig del af at aktivere stamceller er forøgelse af produktionen af collagen. Resultatet er, at blot nogle få uger efter anvendelsen af X39 vil din hud begynde at opleve en vigtig reduktion af tilsynekomsten af linjer og rynker. 

Dramatisk anti-aldring

Det første, kliniske arbejde udført af Dr. Loren Pickart har vist, at når GHK-Cu styrkes i kroppen, kan vi se, at cellerne begynder at opføre sig som yngre, sundere celler.

Kommer sig hurtigere efter træning

Brugere af X39 rapporterer om betydelige forbedringer i deres sportspræstationer og restitution. Dette er ikke overraskende, da stamceller er designet til at reparere beskadigede celler.   

Reduktion i arrets udseende

Mange brugere af stamcelleplastret fortæller at de har bemærker at deres ar forsvinder efter at have brugt X39 i et par måneder. Det er en velkendt fakta når man øger produktionen af GHK-Cu.   

Lifewave ansvarsfraskrivelse 

Udsagnene om Lifewaves produkter, websider eller tilhørende materiale er ikke blevet evalueret af nogen regulerende myndighed og tilsigter ikke at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom eller medicinsk tilstand. Indholdet, der leveres af Lifewave, der præsenteres i opsummerende form, er af general karakter og gives kun med henblik på oplysning. Se ikke bort fra noget lægeligt råd, du har fået, eller udsæt ikke søgningen af det på grund af noget, du har læst på vore websider eller tilknyttede materialer. Konsulter venligst din egen læge eller passende sundhedsmedarbejder om anvendeligheden af nogen som helst meninger eller anbefalinger med hensyn til dine egne symptomer eller helbredsforhold, da disse sygdomme ofte er til stede med varierende tegn og symptomer. Konsulter altid din egen læge eller en anden kvalificeret sundhedsmedarbejder, inden du går i gang med en ny behandling, diæt eller fitness-program. Vi tager intet ansvar for materiel skade eller skade på person eller ejendom, der opstår på grund af noget produkt, nogen oplysning, ide eller instruktion, der er indeholdt i materialerne, du er blevet forsynet med. Lifewave reserverer sig retten til til enhver tid sat ændre eller afbryde alle aspekter og egenskaber, der findes i vort informationsmateriale.