Shine og Dream er de to nyeste opfindelser af David Schmidt fra Lifewave.

De to nye produkter Shine & Dream fra Lifewave indeholder ikke skadelige kemikalier, men kun naturlige ingredienser. Shine og Dream er som sagt en ny opfindelse som betyder at vi igen har et unikt produkt som ikke kan købes andre steder.


Sådan gør du.

Du skal bruge produktet Shine når du står op om morgen og Dream når du går i seng. Du sprøjter produktet på håndleddet og inhalerer denne spray gennem næsen syv gange, så har du fået den dosis du har behov for til en dag/nat.

Lidt om produktet.

Mange ved at C-vitamin øger optagelsen af jern i cellen. C vitamin er altså et leveringsstof som følger jern ind i cellen. Indtager man ikke vitamin C sammen med jern får man næsten ingen virkning af jernpillen.

Derfor er jeg rigtig glad for at kunne fortæller at Shine & Dream fra Lifewave har et leveringssystem. Leveringssystemet er noget specielt vand hvor man har ændret strukturen i vandets molekyler så de arbejder mere effektivt i cellerne. For at forklare det på dansk, så betyder det at vores nye produkter kommer 100% ind i cellen og arbejder der hvor de er designet til at arbejde.

David Schmidt fortæller at produktet understøtter dit generelle velvære og er meget forfriskende, det giver mere energi, bedre fokus og klarhed. Det er de officielle påstande som er fremkommet gennem de studier Lifewave har lavet i deres laboratorium.

Man har også gennem studier fundet ud af at produkterne hjælper med at balancerer hormoner. Når man balancerer hormonerne forbedrer man også sundheden for stamceller. Derfor er dette produkt og fantastisk til at understøtte stamcelleplastret X39 og X49

I studier fandt David Schmidt også ud af at produktet fordobler produktionen af testosteronniveauet på kun 3 dage. Ved brug af sprayen i 3 uger have deltagerne en betydelig reduktion af kropsfedt. Studier viste også at man kan forvente øger væksthormon produktion og yngre muskler.

Hør selv David Schmidt fortælle om de fantastiske studier i videoen herunder. Eller på Youtube