Y-Age Aeon Plastre

  • Klinisk dokumenteret til at reducere stress i kroppen
  • Klinisk dokumenteret til at modvirke betændelse og nedsætte inflammation i kroppen
  • Har en afslappende virkning
  • Patenteret, navnebeskyttet form for lysbehandling/energiterapi
  • Ingen stoffer, kemikalier eller stimulerende midler

Indeholder (1) Y-Age Aeon pakke med 30 plastre.

100 % tilbage betalings garanti for kunder og distributører.

Mindre stress og en fornemmelse af velvære

Stress er den vigtigste årsag til ældning, fordi den forårsager betændelse og inflammation, som nedbryder cellerne i din krop. Det giver sig selv, at en reduktion af betændelse og inflammation er medvirkende til at afbøde virkningerne af aldringsprocessen. Y-Age Aeon er udviklet specielt til dette formål. Selvom ingen er immune over for stress, giver Y-Age Aeon en effektiv lindring uden behov for at gå til læge eller tage på apoteket. Du vil derfor opleve en bedre livskvalitet uden bivirkninger.

Staldtip: En reduktion af inflammation i kroppen virker også smertelindrende.For optimal smertelindring kan du prøve en kombination af IceWave og Y-Age Aeon. Mange af vores medlemmer sværger til denne løsning.

Hvad er lysbehandling/energiterapi?

Lysbehandling er en videnskab, der har eksisteret i ca. 100 år, og som bruger lys til at forbedre kroppens sundhedstilstand. De moderne udgaver af lysbehandling som f.eks. Low Level Laser Therapy (LLLT – behandling med laserlys), der kan medvirke til en reduktion af rynker og behandling af andre mere alvorlige hudproblemer, er videnskabeligt velunderbyggede.

Men idéen er ikke ny. Så langt tilbage som for to tusinde år siden havde de gamle grækere et center, hvor man undersøgte virkningerne af lys i forskellige farver på kroppen. Selv de gamle egyptere, der fremmede sundheden ved at fokusere på sollys via farvet glas på visse dele af kroppen, forstod dette koncept.

Sådan virker vores plastre til lysbehandling/energiterapi

Din krop udsender varme i form af infrarødt lys. Vores plastre er udviklede til at indkapsle dette infrarøde lys, når de placeres på kroppen, hvilket får dem til at reflektere særlige bølgelængder af lys. (se instruktioner i placering på fanen Anvendelse). Denne proces stimulerer særlige punkter på huden, der signalerer til kroppen, at den skal producere sundhedsmæssige fordele, der er helt unikke for alle LifeWave-plastre.

På hvilken måde adskiller LifeWave-plastrene sig fra hinanden?
Hvert plaster er udelukkende udviklet til at reflektere specielle bølgelængder af lys, som stimulerer bestemte punkter på huden. Dette gør, at hvert plaster kan levere helt særlige sundhedsmæssige fordele (f.eks. smertelindring, øget energi osv.).Du får hverken stoffer eller kemikalier ind i din krop.

Hvad har det med mindre stress at gøre?
Y-Age Aeon reflekterer bestemte bølgelængder af lyset, hvilket stimulerer bestemte punkter på huden, der modvirker betændelse og inflammation og stimulerer kroppens produktion af antioxidanter.

Resultater af forsøg med Y-Age Aeon

Dr. Thomas Budzynski stod i spidsen for dette forsøg fra 2010, som konkluderer, at Y-Age Aeon skaber balance i nervesystemet, hvilket bidrager væsentligt til afspænding.1 Ifølge LifeWaves chef for sundhed og videnskab, dr. Steven Haltiwanger: “Det ser således ud til, at den største ændring i den autonome balance forårsaget af -Aeon-plastret skyldtes en stigning i den parasympatiske aktivitet. Konklusionen er, at hypotesen om, at midlet skaber balance i hjertets autonome innervation, blev underbygget.”

Læs hele rapporten.

IImplications of Heart Rate Rhythm Analysis for the Study of LifeWave Patches, 2010.

Vidste du det?

43 % af alle voksne har alvorlige helbredsproblemer forårsaget af stress.1 Endvidere oplever 70 % af personer med stress en lavere arbejdsproduktivitet og problemer i deres familie- og sociale liv.2 Stress er i den grad en universal udfordring, hvilket blot styrker vores bestræbelser på at hjælpe flere mennesker med Y-Age Aeon.

12016, Mayo Clinic: “Stress: Vedvarende stress sætter dit helbred på spil.”

2 “The Burden of Stress in America”, Harvard School of Public Health.

LifeWave ansvarsfraskrivelse 

Udsagnene om LifeWave produkter, websider eller tilhørende materiale er ikke blevet evalueret af nogen regulerende myndighed og tilsigter ikke at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom eller medicinsk tilstand. Indholdet, der leveres af Lifewave, der præsenteres i opsummerende form, er af general karakter og gives kun med henblik på oplysning. Se ikke bort fra noget lægeligt råd, du har fået, eller udsæt ikke søgningen af det på grund af noget, du har læst på vore websider eller tilknyttede materialer. Konsulter venligst din egen læge eller passende sundhedsmedarbejder om anvendeligheden af nogen som helst meninger eller anbefalinger med hensyn til dine egne symptomer eller helbredsforhold, da disse sygdomme ofte er til stede med varierende tegn og symptomer. Konsulter altid din egen læge eller en anden kvalificeret sundhedsmedarbej-der, inden du går i gang med en ny behandling, diæt eller fitness-program. Vi tager intet ansvar for materiel skade eller skade på person eller ejendom, der opstår på grund af noget produkt, nogen oplysning, ide eller instruktion, der er indeholdt i materialerne, du er blevet forsynet med. LifeWave reserverer sig retten til til enhver tid sat ændre eller afbryde alle aspekter og egenskaber, der findes i vort informationsmateriale.