Y-Age Carnosine Plastre

36551.009.001

  • Klinisk dokumenteret til at øge udholdenhed med op til 125%*
  • Giver større styrke og fleksibilitet
  • Forbedrer ens generelle sundhedstilstand
  • Forbedrer organernes bioelektriske egenskaber
  • Patenteret, navnebeskyttet form for lysbehandling/fototerapi
  • Ingen stoffer, kemikalier eller stimulerende midler

*Efter 3 ugers brug.

Indeholder (1) Y-Age Carnosine pakke med 30 plastre.

100% tilbage betalings garanti for nye kunder og distributører

Bedre liv, større ydeevne

Når mennesker når 30-års alderen, begynder de at miste muskelmasse og knogletæthed, og omkring de 70 har de mindre end halvdelen af den oprindelige muskelmasse tilbage. Carnosin er en naturligt forekommende antioxidant, som er lagret i skeletmuskulaturen og hjertemusklen, og som hjælper med at forhindre dette forfald og forbedre den generelle sundhedstilstand.

Mange atleter og fitnessentusiaster bruger Y-Age Carnosine til at komme til at yde mere, men dette plaster kan hjælpe alle til at yde toppræstationer i hverdagen. Brug dette plaster til at forbedre styrke, fleksibilitet og udholdenhed, der tilsammen danner grundlaget for en aktiv livsstil.

Hvad er lysbehandling/fototerapi?

Lysbehandling er en videnskab, der har eksisteret i ca. 100 år, og som bruger lys til at forbedre kroppens sundhedstilstand. De moderne udgaver af lysbehandling som f.eks. Low Level Laser Therapy (LLLT – behandling med laserlys), der kan medvirke til reduktion af rynker og behandling af andre mere alvorlige hudproblemer, er videnskabeligt velunderbyggede.

Men idéen er ikke ny. Så langt tilbage som for to tusinde år siden havde de gamle grækere et center, hvor man undersøgte virkningerne af lys i forskellige farver på kroppen. Selv de gamle egyptere, der fremmede sundheden ved at fokusere på sollys via farvet glas på visse dele af kroppen, forstod dette koncept.

Sådan virker vores plastre til lysbehandling/fototerapi

Din krop udsender varme i form af infrarødt lys. Vores plastre er udviklede til at indkapsle dette infrarøde lys, når de placeres på kroppen, hvilket får dem til at reflektere specifikke bølgelængder af lys. (se instruktioner i placering på fanen Anvendelse). Denne proces stimulerer bestemte punkter på huden, der signalerer til kroppen, at den skal producere sundhedsmæssige fordele, der er helt unikke for alle LifeWave-plastre.

På hvilken måde adskiller LifeWave-plastrene sig fra hinanden?
Hvert plaster er udviklet specifikt til at reflektere bestemte bølgelængder af lyset, som stimulerer bestemte punkter på huden. Dette gør, at hvert plaster kan levere helt særlige sundhedsmæssige fordele (f.eks. smertelindring, øget energi osv.).Du får hverken stoffer eller kemikalier ind i din krop

Hvad har det at gøre med toppræstationer?
Y-Age Carnosine reflekterer bestemte bølgelængder af lyset, hvilket stimulerer specifikke punkter på huden, og dette udløser såvel biokemiske som bioelektriske ændringer i musklen.Disse biokemiske og bioelektriske ændringer hjælper til at forbedre alle mål for fysisk præstation.

Resultater af forsøg med Y-Age Carnosine

Dette placebokontrollerede dobbelt-blindforsøg, som blev gennemført i 2010, viser, at Y-Age Carnosine-plastret øger fleksibilitet, balance, styrke og udholdenhed signifikant hos raske personer. Disse stigninger udgør hele 125 %, hvad angår styrke og udholdenhed, næsten 30 % for fleksibilitet og 100 % for balance.1 Det er desuden sandsynligt, at dette plaster har større eller mere vedvarende effekt, når det anvendes gennem længere tid. Disse resultater viser også, at dette plaster reducerer laktatgrænsen og hjerterytmen ved laktatgrænsen betydeligt og derved forbedrer udholdenheden ved sportslige præstationer. Og hvad der er lige så vigtigt – ingen testpersoner oplevede negative virkninger ved at have Y-Age Carnosine-plastret på.

Læs hele rapporten.

1Nazeran H, Blake-Greenberg S. “Nanoscale Carnosine Patches Improve Organ Function,” 2015.

Vidste du det?

Opbygning af styrke og udholdenhed vil sandsynligvis forbedre din generelle sundhedstilstand. Stærke, kraftige muskler og fleksibilitet giver f.eks. en bedre balance og mindsker risikoen for skader under udførelse af fysiske aktiviteter. Dette kan i betydelig grad gavne ældre mennesker, som ellers risikerer farlige brud ved fald.

LifeWave ansvarsfraskrivelse 

Udsagnene om LifeWave produkter, websider eller tilhørende materiale er ikke blevet evalueret af nogen regulerende myndighed og tilsigter ikke at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom eller medicinsk tilstand. Indholdet, der leveres af Lifewave, der præsenteres i opsummerende form, er af general karakter og gives kun med henblik på oplysning. Se ikke bort fra noget lægeligt råd, du har fået, eller udsæt ikke søgningen af det på grund af noget, du har læst på vore websider eller tilknyttede materialer. Konsulter venligst din egen læge eller passende sundhedsmedarbejder om anvendeligheden af nogen som helst meninger eller anbefalinger med hensyn til dine egne symptomer eller helbredsforhold, da disse sygdomme ofte er til stede med varierende tegn og symptomer. Konsulter altid din egen læge eller en anden kvalificeret sundhedsmedarbej-der, inden du går i gang med en ny behandling, diæt eller fitness-program. Vi tager intet ansvar for materiel skade eller skade på person eller ejendom, der opstår på grund af noget produkt, nogen oplysning, ide eller instruktion, der er indeholdt i materialerne, du er blevet forsynet med. LifeWave reserverer sig retten til til enhver tid sat ændre eller afbryde alle aspekter og egenskaber, der findes i vort informationsmateriale.