Gopatch har efterhånden en del år på bagen. Da jeg i 2011 besluttede at blive en del af Lifewave som distributør, så jeg hurtigt at disse produkter kunne være et godt supplement til mange forskellige behandler. Efter at have sat mig godt ind i Lifewaves produkter og forretningsform begyndte jeg at kontakte behandlere i hele Danmark.

På grund af de meget effektive produkter Lifewave havde opfundet blev det en stor succes og behandlerne ville vide mere om disse produkter. Jeg opbygget et lille team af kompetente personer og efter nogle måneder afholdt vi det første kursus i Hørsholm for omkring 20 behandlere. Efter det første kursus var det første spørgsmål fra behandlerne, ‘hvornår kommer kursus nummer to’.

Der blev arbejdet på flere fronter for at øge kendskabet til Lifewaves produkter og efter nogle få år var Danmark det hurtigst voksende marked i verden når vi taler salg af Lifewaves produkter. Det skyldes måden hele netværket var opbygget på med information om produkterne og ikke mindst netværket. Havde man et spørgsmål eller havde man brug for hjælp var det bare et opkald så var problemet løst.

Succesen skyldes også vores dygtige lederteam som bestod at ti personer, hvor af to af dem var læger. Lederteamet som jeg selv var en del af havde meget tæt kontakt til opfinderen fra Lifewave David Schmidt og det var medvirkende årsag til at vi altid havde de sidste nye informationer om virksomhedens udvikling. Det var også vores team der var med til at rådgive Lifewave på mange fronter.

I 2011 var Lifewave et mindre firma med nogle helt unikke patenteret produkter. I dag 20 år efter Lifewaves fødsel som var i 2004 er det blevet et milliard forretning som hele tiden udvikler sig med nye unikke produkter.

Hvis du har lyst til at høre om Lifewaves produkter er du meget velkommen til at kontakte vores team.