Y-Age Glutathione Plastre

36001.009.001

  • Glutathion er kroppens vigtigste antioxidant
  • Styrker immunforsvaret
  • Fremmer frigivelsen af oplagrede giftstoffer
  • Forbedrer ens generelle sundhedstilstand
  • Patenteret, navnebeskyttet form for lysbehandling/fototerapi
  • Ingen stoffer, kemikalier eller stimulerende midler

Indeholder (1) Y-Age Glutathione pakke med 30 plastre.

100% retur garanti for kunder & distributører

Et stærkt immunsystem er dit bedste forsvar

Glutathion er kroppens overordnede antioxidant og den primære antioxidant i forbindelse med afgiftning. Den findes i næsten alle menneskets celler, og medicinske eksperter siger, at levetiden er direkte proportional med mængden af glutathion i kroppen. Samtidig med dens evne til at beskytte og afgifte understøtter den også immunsystemet i væsentlig grad. Det er ligeledes værd at bemærke, at glutathion er usædvanlig godt undersøgt. Faktisk er der gennemført i tusindvis af kliniske forsøg med denne effektive antioxidant.

Som det primære forsvar mod invasorer, der kommer såvel udefra som inde fra kroppen, kan betydningen af immunsystemet ikke overvurderes. Den gode nyhed er, at dette plaster er klinisk dokumenteret til at bevare din styrke. Intet andet enkeltprodukt kan styrke dit immunsystem som Y-Age Glutathione, og dette plaster klarer det hele uden stoffer eller kemikalier.

Hvad er lysbehandling/fototerapi?

Lysbehandling er en videnskab, der har eksisteret i ca. 100 år, som bruger lys til at forbedre kroppens sundhedstilstand. De moderne udgaver af lysbehandling som f.eks. Low Level Laser Therapy (LLLT – behandling med laserlys), der kan medvirke til reduktion af rynker og behandling af andre mere alvorlige hudproblemer, er videnskabeligt velunderbyggede.

Men idéen er ikke ny. Så langt tilbage som for to tusinde år siden havde de gamle grækere et center, hvor man undersøgte virkningerne af lys i forskellige farver på kroppen. Selv de gamle egyptere, der fremmede sundheden ved at fokusere på sollys via farvet glas på visse dele af kroppen, forstod dette koncept.

Sådan virker vores plastre til lysbehandling/energiterapi

Din krop udsender varme i form af infrarødt lys. Vores plastre er udviklede til at indkapsle dette infrarøde lys, når de placeres på kroppen, hvilket får dem til at reflektere bestemte bølgelængder af lys. (se instruktioner i placering på fanen Anvendelse). Denne proces stimulerer bestemte punkter på huden, der signalerer til kroppen, at den skal producere sundhedsmæssige fordele, der er helt unikke for alle LifeWave-plastre.

På hvilken måde adskiller LifeWave-plastrene sig fra hinanden?
Hvert plaster er udelukkende udviklet til at reflektere bestemte bølgelængder af lys, som stimulerer bestemte punkter på huden. Dette gør, at hvert plaster kan give helt særlige sundhedsmæssige fordele (f.eks. smertelindring, øget energi osv.).Du får hverken stoffer eller kemikalier ind i din krop

Hvad har det med understøttelse af immunsystemet at gøre?
Y-Age Glutathione reflekterer bestemte bølgelængder af lys, som stimulerer bestemte punkter på huden, hvilket øger produktionen af glutathion i kroppen.Dette modvirker betændelse og inflammation og øger produktionen af antioxidanter, hvilket alt sammen fører til et stærkere immunsystem.

Resultater af forsøg med Y-Age Glutathione

Undersøgelse fra 2010
Denne undersøgelse indikerer, at LifeWave Glutathione-plastre øger glutathion-niveauerne i blodet betydeligt. Testresultaterne understøtter også, at Y-Age Glutathione skaber fysiologiske forandringer i kroppen, hvilket skaber en antioxidant effekt målt ved en stigning i glutathion-niveauerne.

Læs den fulde undersøgelse på side 4.

Vidste du det?

Vores atmosfære indeholder trillioner af bakterier. De findes i luften, vi indånder, i vandet vi drikker og i maden, vi spiser. Men hvad gør én person mere sårbar over for bakterier end andre? Alene et stærkt immunsystem forhindrer sygdomsfremkaldende bakterier og stoffer i at beskadige din krop. Immunsystemet spiller en helt afgørende rolle i opretholdelsen af et godt helbred, og Y-Age Glutathione kan bidrage til det.

LifeWave ansvarsfraskrivelse 

Udsagnene om LifeWave produkter, websider eller tilhørende materiale er ikke blevet evalueret af nogen regulerende myndighed og tilsigter ikke at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom eller medicinsk tilstand. Indholdet, der leveres af Lifewave, der præsenteres i opsummerende form, er af general karakter og gives kun med henblik på oplysning. Se ikke bort fra noget lægeligt råd, du har fået, eller udsæt ikke søgningen af det på grund af noget, du har læst på vore websider eller tilknyttede materialer. Konsulter venligst din egen læge eller passende sundhedsmedarbejder om anvendeligheden af nogen som helst meninger eller anbefalinger med hensyn til dine egne symptomer eller helbredsforhold, da disse sygdomme ofte er til stede med varierende tegn og symptomer. Konsulter altid din egen læge eller en anden kvalificeret sundhedsmedarbej-der, inden du går i gang med en ny behandling, diæt eller fitness-program. Vi tager intet ansvar for materiel skade eller skade på person eller ejendom, der opstår på grund af noget produkt, nogen oplysning, ide eller instruktion, der er indeholdt i materialerne, du er blevet forsynet med. LifeWave reserverer sig retten til til enhver tid sat ændre eller afbryde alle aspekter og egenskaber, der findes i vort informationsmateriale.