Energy Enhancer Plastre

  • Klinisk dokumenteret til at give øget energi og udholdenhed
  • Understøtter en fysisk træningsplan
  • Praktisk og nemt at bruge
  • Hurtige resultater
  • Patenteret, navnebeskyttet form for energiterapi
  • Ingen stoffer, kemikalier eller stimulanser

Indeholder (1) Energy Enhancer pakke med 30 plastre.

Øjeblikklig gaunt for at få pengene tilbage for kunder & distributører

Opretholdelse af energien uden koffein, stoffer eller andre stimulanser

Allerede før vores grundlægger og administrerende direktør, David Schmidt, i 2004 startede LifeWave , var han nødt til at besvare det stående spørgsmål: Hvordan kan mennesker få energi uden brug af stoffer, stimulanser eller koffein? Svaret førte til udviklingen af Energy Enhancer, det allerførste plaster vi udviklede, som dannede grundlag for vores patenterede energiterapiteknologi.

Lanceringen af Energy Enhancer var en landsdækkende nyhed

Kort tid efter lanceringen af Energy Enhancer blev David præsenteret for Richard Quick, den kendte træner for de kvindelige svømmere på Stanford Universitet. Blot tre uger efter at plastrene blev udleveret til Richards team, slog seks ud af de otte svømmere på holdet deres egen personlige rekord. Det blev bemærket, at Stanford-svømmerne brugte plastrene under udtagelsesprøverne til de Olympiske Lege, hvorved LifeWave kom i de nationale mediers søgelys. Som et resultat heraf meldte over 1.000 personer sig på banen som LifeWave-forhandlere.

Siden da har Energy Enhancer hjulpet folk over hele verden med at yde mere, løbe hurtigere, klatre højere og gå hver dag i møde med øget udholdenhed og styrke. Som et sikkert og mere effektivt alternativ til andre energiprodukter får Energy Enhancer dig til at glemme, at du nogen sinde har følt dig træt hen på eftermiddagen.

Hvad er energiterapi?

Energiterapi er en videnskab, der har eksisteret i ca. 100 år, og som bruger lys til at forbedre kroppens sundhedstilstand. De moderne udgaver af fototerapi/energiterapi som f.eks. Low Level Laser Therapy (LLLT – behandling med laserlys), der kan reducere rynker og behandle andre mere alvorlige hudproblemer, er videnskabeligt velunderbyggede.

Men idéen er ikke ny. Så langt tilbage som for to tusinde år siden havde de gamle grækere et center, hvor man undersøgte effekten af lys i forskellige farver på kroppen. Selv de gamle egyptere, der fremmede sundheden ved at fokusere sollys via farvet glas på visse dele af kroppen, forstod dette koncept.

Sådan virker vores arbejde med plastre til energiterapi

Din krop udstråler varme i form af infrarødt lys. Vores plastre er udviklede til at fange dette infrarøde lys, når de placeres på kroppen, hvilket får dem til at reflektere særlige bølgelængder af lys. (se instruktioner i placering på fanen Anvendelse). Denne proces stimulerer særlige punkter på huden, der signalerer til kroppen, at den skal producere sundhedsmæssige fordele, hvilket er helt unikt for hvert enkelt LifeWave-plaster.

Hvad får LifeWave-plastrene til at adskille sig fra hinanden?
Hvert plaster er specielt udviklet til at reflektere helt særlige bølgelængder af lyset, som stimulerer bestemte punkter på huden. Dette gør, at hvert plaster kan levere helt særlige sundhedsmæssige fordele (f.eks. smertelindring, øget energi osv.).Du får hverken stoffer eller kemikalier ind i din krop

Hvad har det med øget energi at gøre?
Energy Enhancer-plastre reflekterer særlige bølgelængder af lyset, som stimulerer bestemte punkter på huden, hvilket øger energiproduktionen i cellerne (beta-oxidation).Da beta-oxidation producerer mere end to gange energien fra kulhydratforbrænding, er det den mest effektive og naturlige måde at øge den samlede energi på.

Resultater af studier af Energy Enhancer

Undersøgelse fra 2006 (gennemgået i 2011)
Denne undersøgelse bekræfter, at Energy Enhancer har betydelige metaboliske effekter, som øger energi, udholdenhed og ydeevne. Disse resultater omfatter en væsentlig forbedring i maksimal aerob kapacitet.

Læs den fulde undersøgelse på side 6.

Vidste du det?

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at 83 % af den voksne befolkning drikker kaffe regelmæssigt.1 Det er ligeledes den almindelige opfattelse, at et moderat indtag af koffein ikke anses for at være sundhedsskadeligt. Men de fleste anerkendte kaffekæder tilbyder drikke i mange forskellige størrelser, og det er her, kæden hyppigt hopper af. Nogle store kaffedrikke indeholder f.eks. helt op til 436 mg koffein, hvilket er mere, end du finder i en kæmpestor pakke med 12 dåser sodavand.

For meget koffein kan forårsage irritabilitet, halsbrand og hurtig hjerterytme for blot at nævne nogle få gener. Og mange populære energidrikke er langt værre, når det gælder ingredienser. De har ikke blot et højt koffeinindhold og sukkerniveau, de er også tilsat store mængder taurin, som kan give alvorlige bivirkninger, hvis stoffet indtages i større mængder.

Antallet af personer, der indlægges pga. indtagelse af energidrikke, fordobledes mærkbart i perioden 2007-2011, det steg fra 10.068 til 20.783 personer.2 I 2014 endte mere end 10 % af besøgene på skadestuerne af personer over 12 år, og som involverede energidrikke, med hospitalsindlæggelse.2

Vi kan alle bruge et lille energitilskud i vores dagligdag, og disse plastre er et sikkert, effektivt alternativ, der ikke indeholder hverken koffein, stoffer eller andre stimulanser.

1 National Coffee Association‹s (NCA) National Coffee Drinking Trends (NCDT) market

2 2011 Substance Abuse and Mental Health Services Administration

LifeWave ansvarsfraskrivelse 

Udsagnene om LifeWave produkter, websider eller tilhørende materiale er ikke blevet evalueret af nogen regulerende myndighed og tilsigter ikke at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom eller medicinsk tilstand. Indholdet, der leveres af Lifewave, der præsenteres i opsummerende form, er af general karakter og gives kun med henblik på oplysning. Se ikke bort fra noget lægeligt råd, du har fået, eller udsæt ikke søgningen af det på grund af noget, du har læst på vore websider eller tilknyttede materialer. Konsulter venligst din egen læge eller passende sundhedsmedarbejder om anvendeligheden af nogen som helst meninger eller anbefalinger med hensyn til dine egne symptomer eller helbredsforhold, da disse sygdomme ofte er til stede med varierende tegn og symptomer. Konsulter altid din egen læge eller en anden kvalificeret sundhedsmedarbej-der, inden du går i gang med en ny behandling, diæt eller fitness-program. Vi tager intet ansvar for materiel skade eller skade på person eller ejendom, der opstår på grund af noget produkt, nogen oplysning, ide eller instruktion, der er indeholdt i materialerne, du er blevet forsynet med. LifeWave reserverer sig retten til til enhver tid sat ændre eller afbryde alle aspekter og egenskaber, der findes i vort informationsmateriale.