Silent Nights Plastre

  • Klinisk dokumenteret til at forbedre søvnlængden med 66 %
  • Forbedrer søvnkvaliteten
  • Patenteret, navnebeskyttet form for lysbehandling/fototerapi
  • Ingen stoffer, kemikalier eller stimulerende midler

Indeholder (1) Silent Nights pakke med 30 plastre.

100% tilbage betalings garanti for nye kunder og distributører

Et sundt alternativ til sovemidler

Silent Nights indeholder hverken stoffer, kemikalier eller stimulerende midler og er klinisk dokumenteret til at forbedre kvaliteten og længden af søvnen, uden at det giver denne ubehagelige, tunge fornemmelse dagen efter. Du vågner veludhvilet, med mere energi og bedre forberedt på at få det bedste ud af dagens udfordringer.

Manglende søvn er forbundet med mange helbredsproblemer, herunder træthed, reduceret muskelmasse, nedsat stofskifte, ekstra fedt på maven og slap hud.Nye studier viser, at mangel på søvn er et stigende problem, især i USA, hvor mellem 30-50 % af alle mennesker lider af søvnløshed eller klager over dårlig søvn.1

Men manglende søvn er ikke kun et problem i USA. Det vækker også bekymring i andre industrilande, f.eks. Storbritannien, Japan, Tyskland og Canada. Faktisk viser tallene, at antallet af mennesker, der lider af søvnmangel, er stigende. De viser desuden, at denne tendens sandsynligvis er forbundet med livsstilsfaktorer i et moderne, hektisk samfund.2

12015, sleepeducation.org

2Rand Corporation, 2016

Hvad er lysbehandling/fototerapi?

Lysbehandling er en videnskab, der har eksisteret i ca. 100 år, og som bruger lys til at forbedre kroppens sundhedstilstand. De moderne udgaver af lysbehandling som f.eks. Low Level Laser Therapy (LLLT – behandling med laserlys), der kan medvirke til at reducere rynker og behandle andre mere alvorlige hudproblemer, er videnskabeligt velunderbyggede.

Men idéen er ikke ny. Så langt tilbage som for to tusinde år siden havde de gamle grækere et center, hvor man undersøgte virkningerne af lys i forskellige farver på kroppen. Selv de gamle egyptere, der fremmede sundheden ved at fokusere på sollys via farvet glas på visse dele af kroppen, forstod dette koncept.

Sådan virker vores fototerapiplastre

Din krop udsender varme i form af infrarødt lys. Vores plastre er udviklede til at fange dette infrarøde lys, når de placeres på kroppen, hvilket får dem til at reflektere bestemte bølgelængder af lyset. (se instruktioner i placering på fanen Anvendelse). Denne proces stimulerer særlige punkter på huden, der signalerer til kroppen, at den skal producere sundhedsmæssige fordele, der er helt unikke for alle LifeWave-plastre.

Hvert plaster er udelukkende designet til at reflektere bestemte bølgelængder af lys, som stimulerer bestemte punkter på huden. Dette gør, at hvert plaster kan levere helt særlige sundhedsmæssige fordele (f.eks. smertelindring, øget energi osv.).Du får hverken stoffer eller kemikalier ind i din krop


Silent Nights reflekterer bestemte bølgelængder af lyset, der stimulerer bestemte punkter på huden, hvilket aktiverer produktionen af melatonin i kroppen.

Resultater af forsøg med Silent Nights

Silent Nights er klinisk dokumenteret til at øge søvnlængden med 66 % og har, siden produktet blev frigivet, hjulpet mennesker i hele verden til at udnytte søvnen bedre.1 Efter dets frigivelse konkluderede et pilotforsøg gennemført af dr. Norm Shealy følgende: “Den sikkerhed og de resultater, der blev opnået i denne undersøgelse af Silent Nights, tyder på, at disse plastre kunne være en af de mulige foretrukne tilgange til en væsentlig forbedring af søvnen.”

Læs hele rapporten.

1The Effects of LifeWave Silent Nights Patches on Sleep, 2011.

Vidste du det?

Diphenhydramin er et håndkøbspræparat, som mange bruger mod allergisymptomer. Da en af diphenhydramins bivirkninger er døsighed, er midlet også en aktiv ingrediens i de fleste ikke-receptpligtige sovemidler.

Selv om diphenhydramin hjælper personer, der lider af lettere, lejlighedsvis søvnløshed, er der ikke belæg for, at midlet fremmer en god, sund søvn. Diphenhydramin kan også forårsage søvnighed om morgenen, vandladningsbesvær, uklarhed og delirium.

LifeWave ansvarsfraskrivelse 

Udsagnene om LifeWave produkter, websider eller tilhørende materiale er ikke blevet evalueret af nogen regulerende myndighed og tilsigter ikke at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom eller medicinsk tilstand. Indholdet, der leveres af Lifewave, der præsenteres i opsummerende form, er af general karakter og gives kun med henblik på oplysning. Se ikke bort fra noget lægeligt råd, du har fået, eller udsæt ikke søgningen af det på grund af noget, du har læst på vore websider eller tilknyttede materialer. Konsulter venligst din egen læge eller passende sundhedsmedarbejder om anvendeligheden af nogen som helst meninger eller anbefalinger med hensyn til dine egne symptomer eller helbredsforhold, da disse sygdomme ofte er til stede med varierende tegn og symptomer. Konsulter altid din egen læge eller en anden kvalificeret sundhedsmedarbej-der, inden du går i gang med en ny behandling, diæt eller fitness-program. Vi tager intet ansvar for materiel skade eller skade på person eller ejendom, der opstår på grund af noget produkt, nogen oplysning, ide eller instruktion, der er indeholdt i materialerne, du er blevet forsynet med. LifeWave reserverer sig retten til til enhver tid sat ændre eller afbryde alle aspekter og egenskaber, der findes i vort informationsmateriale.