Information om X39 stamcelleplastret fra Lifewave.

SÅDAN VIRKER LIFEWAVE TEKNOLOGIEN.

Et Lifewave plaster virker via lysterapi (Photo terapi). Her er nogle eksempler på hvordan lys påvirker kroppen. Når du ligger i solen og kroppen modtager lys fra solen så sker der mange forskellige ting i kroppen. En af de lysfrekvenser som du modtager fra solen, får kroppen til at producere vitamin D, det ved de fleste. UV-stråling som også kommer fra solen, får kroppen til at frigive et stof som hedder Melanin. Melanin er et flydende stof som sætter sig rundt om cellen og beskytter den. Lifewaves plastre virker på samme måde. Plastrene har en unik lysfrekvens indbygget som sender signaler ind i kroppen. Hvis vi ønsker mere energi ved vi at molekylet ATP i cellen er motoren i forhold til at få cellen til at arbejde mere effektiv. Ved at stimulere ATP i cellen med Photo terapi sætter man cellen til at arbejder hurtigere og derved får man mere energi. Læs mere om energiplastret Energi Enhancer fra Lifewave HER

Ny forskning har vist at jo mørkere man er i huden jo bedre er kroppen til at beskytte sig mod de farlige stråler fra solen og til at producere Melanin, som igen giver en beskyttelse af cellen som en fakta 17 solbeskyttelse creme.

X39 Stamcelleplaster.

X39 fra Lifewave er et utroligt spændende produkt som øger mængden af GHK-Cu i blodet. GHK-Cu er en kobberpeptid som bl.a. forbedrer forholdene for vores stamceller. Det er med til at gøre vores stamceller yngre og kan øge mængden af celledelinger. Et studie som blev lavet i 2021, viste at bruger man X39 i en uge, løftes niveauet af GHK-Cu i blodet med 40 %. Det betyder at de fleste mennesker kan mærke en markant forbedring i kroppen på bare en uge. I de sidste 50 år har der været forskede meget i GHK-Cu og denne peptids virkning i kroppen.

CELLER.

Vi skal passe på vores celler, hvis vi vil leve længe og godt. Der findes mere end 10.000 milliarder celler i kroppen. Alle vores celler i kroppen dele sig op til 60 gange og så dør de (Stamceller undtaget). Når en celle dør kommer der en stamcelle og overtager dens plads, stamcellen tilpasser sig den funktion som den døde celle havde. Vi har over 200 forskellige celler typer som alle er specialiseret i forhold til hvad de skal bruges til og som alle har brug for stamceller når de dør.

LÆR MERE OM STAMCELLER.

For at få den grundlæggende viden om stamceller har, Professor Poul Hyttel fra Københavns Universitet, lavet et meget spændende dokument om stamceller. Du finder dokumentet her: KLIK HER FOR AT HENTE DOKUMENTET.

Herunder kan du se en video om Loren Pickart som har forskede i GHK-Cu i over 50 år.

Du finder mere information om dette produkt på Lifewave.com KLIK HER