For at forstå hvordan produkterne virker har vi en meget enkel model som alle kender og forstår. Produkterne virker ved at kroppens eget infrarøde lys bliver reflekteret i plastrene. Kroppen signaler (infrarøde stråler) bliver kontinuerligt og med raketfart sendt rundt i kroppen for at igangsætte forskellige processer.


I kender alle samme situationen at når vi lægger os i solen uden tøj på så modtager kroppen forskellige frekvenser af stråler fra solen. En af disse frekvenser (koder) får kroppen til at producerer Vitamin D. En anden frekvens får huden til at producerer Melanin som bliver produceret i huden. Melaninen lægger sig rundt om cellerne for at beskytte cellerne. Som en sund bivirkning er det også melanin som gør os brune.


Produkterne som vi benytter arbejder på samme måde. Plastrene er kodet med forskellige frekvenser som sendes via lys ind i kroppen gennem vores meridianbaner. På den måde kan man genoprette den ubalance kroppen har fået. Har man problemer med at sove så sætter man plastret på et bestem punkt og så reflekteres kroppens lys ind i plastret og stimulerer alle de punkter i kroppen som får os til at sove.

Læs mere om de enkelte produkter under ‘Mere information‘.