Her finder du information om Lifewaves stamcelle plaster X39. Jeg vil anbefale at du ser video på YouTube, så kan du vælge de undertekster du ønsker.


Første video er en kort præsentation af X39 (varighed 1:39 min)

Anden video er et webinar med David Schmidt om X39 fra 2019 (Varighed 18:37))

Tredje video er en videnskabelig video med David Schmidt om X39. For fagfolk (varighed 36:46)

Aktiverer og resætte dine stamceller

Forestil dig et produkt som kan aktivere og resætte dine stamceller til en yngre tilstand som igen betyder længere levetid for dine stamceller og celler generelt. Det vil forbedre alle kroppen vitale dele og øge energiniveauet i hele kroppen. Det vil betyde mere energi, bedre søvn, smertereduktion, færre rynker og understøtte kroppens generelle heling, for bare at nævne nogle af de fordele sådan et produkt ville have.

Det er sådan et produkt Lifewave og David Schmidt har udviklet. Produktet hedder X39 og er det første produkt nogensinde, som er designet til at aktivere kroppens stamceller.

Hvordan opnår X39 som er patenteret af Lifewave denne aktivitet i kroppen? Alle Lifewave plastrene arbejder i kroppen via fototerapi. Plastrene sende unikke lysfrekvenser ind i kroppen som aktiverer de stamceller/celler man ønsker at arbejde med.

X39 sender en lysfrekvens som aktiverer en peptid som hedder GHK-Cu. Det er en naturlig peptid som kroppen selv producere men som nedbrydes hurtigere jo ældre vi bliver. Når vi fylder 60 år, er produktionen faldet med 60% og derfor ældes vi hurtigere med alderen.         


Klinisk forskning viser, at efter brug af X39 i blot 6 uger, opfører blodomløbet sig, som om det var blevet 2 måneder yngre!


Søvnfordele

Kliniske studier fra Lifewave viser, at X39 forbedrer søvnkvaliteten ved at ændre GABA-niveauer, en vigtig neurotransmitter i hjernen. Fordelen er en naturlig forbedring i ens søvnkvalitet og -varighed.

Forbedret udseende af hud

Vil du gerne se yngre ud? Det kan du nu med X39.  En vigtig del af at aktivere stamceller er forøgelse af produktionen af collagen. Resultatet er, at blot nogle få uger efter anvendelsen af X39 vil din hud begynde at opleve en vigtig reduktion af linjer og rynker. 

Dramatisk anti-aldring

Det første, kliniske arbejde udført af Dr. Loren Pickart har vist, at når GHK-Cu styrkes i kroppen, kan vi se, at cellerne begynder at opføre sig som yngre sundere celler.

Kommer sig hurtigere efter træning

Brugere af X39 rapporterer om betydelige forbedringer i deres sportspræstationer og restitution. Dette er ikke overraskende, da stamceller er designet til at reparere beskadigede celler.   

Reduktion i arrets udseende

Mange brugere af stamcelleplastret fortæller at de har bemærker at deres ar forsvinder efter at have brugt X39 i et par måneder. Det er en velkendt fakta når man øger produktionen af GHK-Cu.   

Hurtig smertelindring

Mange X39-brugere opleve en dramatiske smertereduktioner. De fleste folk oplever en smertereduktion inden for få minutter efter anvendelse.   

Mere energi

Kliniske studier udført af Lifewave viser, at X39-plastret forbedrede ens energiniveauer. Sammenlignet med udgangspunktet viser resultaterne i kroppens generelle energi, organbalance og L/R-symmetrifordeling af energi.