Velkommen til Lifewave – Team Gopatch

Har du smerte? Kan du ikke sove? Har du et dårligt immunforsvar? Mangler du energi? Har din krop mange giftstoffer? Lider du af stress? Lider du af angst eller indvendig uro? Så kunne det være Lifewave kan hjælpe dig. Lad os få en snak og se om vi kan hjælpe dig.

Effektiv smertebehandling

Ved at påsætte Lifewaves smerteplaster direkte på smertestedet kan du lindre smerten hurtigt. Der er ingen bivirkninger da det kun er en bestemt lysfrekvens der kommer ind i kroppen

Lifewave produkter

Lifewaves produkter er unikke og har være på marked siden 2004. Alle produkter er videnskabelige testet. Produkterne var oprindeligt opfundet til det amerikanske militær.

Køb direkte hos Lifewave

Du har intet at miste. Har du ikke effekt af produktet, sende du bare resten af pakken tilbage og får alle dine penge retur. Så effektive er Lifewave på deres produkter.

Om firmaet Lifewave

Her får du hele historien om firmaet Lifewave. Her kan du høre om opfinderen David Schmidt og hvordan han har brugt de sidste 20 år på at opbygge Lifewave.

Sådan virker plastrene

Lifewaves produkter produceres i Lifewaves egne laboratorier. Alle produkter er patenteret til brug i hele verden. Hør her hvorfor denne teknologi vinder så hurtigt frem. Princippet i alle plastrene er at kroppen skal optimere sig selv og derved løser kroppen selv de udfordringer den har.

Sådan køber du produkterne

Det er nemt at handle hos Lifewave. Første gang du handler hos Lifewave opretter du en konto. Her vælger du om du vil være kunde eller distributør (forhandler). Vi anbefaler at du bliver forhandler så få du produkterne til indkøbspris. Du kan altid få hjælp af os til at oprette en konto.

Se videoer om Lifewave

Her finde du nogle udvalgte videoer om Lifewave og deres produkter. Der findes mange flere på Youtube.com på Lifewave egen kanal.

Din egen forretning

Hos Lifewave har du mulighed for at starte din helt egen online forretning. Du kan enten være kunde eller distributør. Som distributør får du din egen online shop hvor du kan sælge dine produkter. Du har også mulighed for at bygge din helt egen forretning ved at tilbyde andre samme mulighed. Det giver dig en provision af deres salg. Du behøver ikke at have produkter på lager, alt ligger på den online hjemmeside.

Private virksomheder

Mange private virksomheder køber i dag Lifewave produkter til deres ansatte. Virksomheder få produkterne til en helt anden pris da de får momsen hjem igen og heller ikke skal skat af beløbet da det er en driftsomkostning for virksomheden.

Videnskab

Lifewave opfinder og producerer selv deres produkter. Det tager mange år før et nyt produkt kommer på marked, da alt skal videnskabelig testes både hos Lifewave selv men også hos andre laboratorie rundt i verden. Der er lavet mere end 100 forskellige videnskabelige studier og patenter på Lifewave produkter. Alle disse Videnskabelige studier er offentlige tilgængelige på Lifewave.com

Du har også mulighed for at forhandle Lifewave produkter.

Er du behandler kan du med fordel bruge disse produkter som supplement til din egen behandling. Er du ikke behandler har Lifewave gjort det nemt for dig, der følge udførlige bruchure med til alle produkter. Du sætter dem bare på kroppen så virker de.