LifeWave X39™ Patches

39000.009.009

  • Aktivér dine stamceller
  • Patenteret fototerapi er designet til at styrke en peptid, der er kendt for at øge stamcelleaktivitet.
  • Flere fordele ved LifeWave X39™-plastret inkl.støtten til heling af sår, hurtig smertelindring, mere energi og bedre søvn – skal opleves for at blive troet.

Se flere oplysninger, fordele og vidensbyrd nedenfor.

Indeholder (1) LifeWave X39-ærme med 30 plastre.

100% tilbage betalings garanti for nye kunder og distributører

Forestil dig et produkt, som kan aktivere dine stamceller, idet disse celler genindstilles til en yngre, sundere tilstand. Dette ville repræsentere et helt nyt vitalitetsniveau med forbedringer mht. din energi, søvn, smertereduktion, reduktion af tilsynekomsten af linjer og rynker og understøtte en hurtigere heling af sår, for blot at nævne nogle få af fordelene.   

Introduktion af LifeWave X39-plastret.  Det første produkt nogensinde, som er designet til at aktivere din krops egne stamceller. Hvordan opnår X39 dette? Idet vor egen, specifikke og patenterede form for fototerapi anvendes, styrker X39 peptiden GHK-Cu. Dette er en naturligt forekommende peptid i din krop, som nedbrydes betydeligt med alderen. Faktisk er dine GHK-Cu-niveauer faldet med mere end 60% efter 60-års alderen.  

Uafhængige, tredje parts kliniske studier om GHK-Cu har bestemt nogle opsigtsvækkende fordele, inkl. støtte til kroppens naturlige sårhelingsproces.  Det er måske endnu mere forbløffende, at GHK-Cu genindstiller kroppens gener til en yngre, sundere tilstand. I det første kliniske arbejde, der udførtes af Dr. Loren Pickart, opdagede Dr. Pickart, at gamle leverceller begyndte at fungere som yngre, sundere celler, når de udsattes for GHK-Cu!

I de seneste 10 år har David Schmidt og forskningsholdet hos LifeWave i SanDiego Californien undersøgt nye metoder til dramatisk at accelerere måden, hvorpå den menneskelige krop heles efter en skade. Opdagelserne og opfindelserne, der er opfundet af David og hans hold, har medført over 70 globale patenter inden for feltet regenerativ videnskab.  Nogle af disse opfindelser er så nyskabende, at de i de første prøver med fladorme (en biologisk stamcellemodel) viser en overordentlig forbedring på 90% mht. sårheling. Senere studier med dyr og mennesker har vist, at stamcellers aktivitet virkelig kunne styrkes ved specifikke anvendelser af elektromagnetiske felter skabt af nogle af disse anordninger, og både dyr og mennesker kunne heles meget hurtigere end sammenlignet med, at der ikke anvendtes nogen terapi.

Her er en anden måde at udtrykke det problem, der skal løses, på.  Som vi ældes, bliver stamcellerne i vor krop mindre og mindre effektive. Når vi når 60-års alderen, viser stamcellerne i vor krop meget lidt aktivitet, idet de bliver langsommere og udløser færre vækstfaktorer, som behøves til at reparere vor krop. Når vi er midt i 70erne, viser vi næsten ingen stamcelleaktivitet over hovedet. Det er grunden til, at ældre folk har så svært ved at komme sig efter skader. 

Inden for feltet stamcellemedicin arbejder de fleste virksomheder med at injicere stamceller fra en yngre donorperson i en ældre modtager.  Dette er lovende, men problemet er, at dette er potentielt farligt (ukontrolleret celledeling), dyrt (over $10.000 for en enkelt behandling) og ikke lovligt (de fleste lande har ikke godkendt celleterapi). Hvad om der imidlertid findes en måde til at “genindstille” vore egne stamceller og få dem til at begynde at opføre sig som yngre, sundere celler. Dette vil være utroligt sikkert, utroligt effektivt og ekstremt billigt.  

Fordelene kan være øjeblikkelige!

Uligt de fleste produkter begynder LifeWave X39™

at arbejde straks, man anvender det.  

Understøtter heling af sår

Nogle af vore mest dramatiske vidnesbyrd om X39 har været på området heling af sår. Heling af sår er naturligvis en naturlig proces og kræver tilstedeværelsen af stamceller. Som vi ældes, bliver vore stamceller imidlertid mindre effektive. Man kan nu med X39 aktivere sine stamceller og understøtte sin krops naturlige helbredelsesproces.

Klinisk forskning viser, at efter brug af X39 I blot seks uger, opfører det kardiovaskulære system sig, som om det var blevet 2 måneder yngre!

Hurtig smertelindring

X39-brugere kan opleve dramatiske smertereduktioner. De fleste folk oplever faktisk en formindskelse I følelsen af smerte og betændelse inden for minutter efter anvendelse.   

Større energi

Kliniske studier udført af LifeWave viser, at X39-plastret forbedrede en persons energiniveauer. Sammenlignet med udgangspunktet viser resultaterne i kroppens generelle energi, organbalance og L/R-symmetrifordeling af energi.   

Klinisk forskning viser, at jo længere man bruger X39, jo flere fordele modtager man. Et studie, der blev udført med brug af Bio-Well teknologi, viser, at folk, som bruger X39 i 6 uger, har næsten dobbelt så mange forbedringer mht. energi sammenlignet med brug af X39 i 3 uger   

Søvnfordele

Kliniske studier fra LifeWave viser, at X39 forbedrer søvnkvaliteten ved at ændre GABA-niveauer, en vigtig neurotransmitter i hjernen. Fordelen er en naturlig forbedring i ens søvnkvalitet og -varighed.

Forbedret udseende af hud

Vil du gerne ikke kun føle dig yngre, men også se yngre ud? Det kan du nu med X39.  En vigtig del af at aktivere stamceller er forøgelse af produktionen af collagen. Resultatet er, at blot nogle få uger efter anvendelsen af X39 vil din hud begynde at opleve en vigtig reduktion af tilsynekomsten af linjer og rynker. 

Dramatisk anti-aldring

Det første, kliniske arbejde udført af Dr. Loren Pickart har vist, at når GHK-Cu styrkes i kroppen, kan vi se, at cellerne begynder at opføre sig som yngre, sundere celler. I det væsentlige hjælper det med at genoprette vore celler til en yngre tilstand.

Hurtigere kommen sig efter træning

Brugere af X39 rapporterer om betydelige forbedringer i deres sportspræstationer og kommen sig. Dette er ikke overraskende, da stamceller er designet til at reparere beskadigede celler.   

Reduktion i arets udseende

Mange brugere af X39 rapporterer om, at de bemærker en formindskelse i tilsynekomsten af ar efter flere ugers brug af produktet. Dette er en velkendt egenskab ved at styrke kobberpeptiden, der er kendt som gendannelse.   

LifeWave ansvarsfraskrivelse 

Udsagnene om LifeWave produkter, websider eller tilhørende materiale er ikke blevet evalueret af nogen regulerende myndighed og tilsigter ikke at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom eller medicinsk tilstand. Indholdet, der leveres af Lifewave, der præsenteres i opsummerende form, er af general karakter og gives kun med henblik på oplysning. Se ikke bort fra noget lægeligt råd, du har fået, eller udsæt ikke søgningen af det på grund af noget, du har læst på vore websider eller tilknyttede materialer. Konsulter venligst din egen læge eller passende sundhedsmedarbejder om anvendeligheden af nogen som helst meninger eller anbefalinger med hensyn til dine egne symptomer eller helbredsforhold, da disse sygdomme ofte er til stede med varierende tegn og symptomer. Konsulter altid din egen læge eller en anden kvalificeret sundhedsmedarbej-der, inden du går i gang med en ny behandling, diæt eller fitness-program. Vi tager intet ansvar for materiel skade eller skade på person eller ejendom, der opstår på grund af noget produkt, nogen oplysning, ide eller instruktion, der er indeholdt i materialerne, du er blevet forsynet med. LifeWave reserverer sig retten til til enhver tid sat ændre eller afbryde alle aspekter og egenskaber, der findes i vort informationsmateriale.