X39 Stamcelle plaster fra Lifewave

HENT Health tracker her på dansk her. KLIK HER

X39 hedder det nye stamcelle plaster fra Lifewave. X39 blev officielt frigivet for salg i hele verden på et stort event i Østrig i januar måned 2019. X39 er det første klinisk dokumenteret produkt som aktiverer stamceller i kroppen. Det gør X39 ved at stimulerer en peptid som hedder GHK-CU

Lifewave X39 benytter lys til at aktivere dette peptid (GHK-Cu). Det betyder at der ikke tilføres kroppen nogle former for medikamenter, det er kroppen selv som arbejder. Tilføre man eksempelvis kroppen sovepiller, så nedsætter man kroppen egen funktion og det kan efterfølgende have nogle meget alvorlige konsekvenser. Det gælder alle kroppens funktioner. Se artikel her om piller og dødelighed.

Når vi ældes, nedsættes kroppen produktionen af stamceller. Når vi runder de 70 år, har man næsten ingen stamceller tilbage og ældes herefter meget hurtigt. Så derfor er X39 en fantastisk mulighed for at øge stamcellernes effektivitet i kroppen.

Hvad kan vi forvente af X39?

Der er i skrivende stund lavet 7 videnskabelige studier af X39 som kan downloades på lifewave.com under (Videnskab/Science). I de 7 studier er der lavet mange forskellige test.

  • Sårheling. Kliniske studier viser at kroppen helingsproces forøges ved brug af x39, især mennesker med diabetes kan have glæde af X39 i forhold til sårheling da denne målgruppe kan opleve drastiske konsekvenser hvis deres sår ikke heler optimalt.

  • Hud problemer. Huden er kroppen største organ. Vi vil alle gerne vise os fra vores bedste side og derfor er det en fordel at nogle studier viser at bruger men X39 i op til 3 måneder, oplever man at uren hud og at rynker formindskes, huden får farve så man igen ser sund og rask ud.

  •  Stamceller bliver unge igen. Celler deler sig, det ved de fleste men nogle celler deler sig hver anden uge, hvor andre deler sig hvert halve år. Nogle celler deler sig ikke som f.eks. nerveceller. Derfor er det vigtig at celler lever under de bedste vilkår, det gør man ved at fodre cellerne med de rigtige næringsstoffer, rent vand og ilt. Ved at bruge X39 har studier vist af cellerne bliver unge igen og derved mere effektive.

  • Stamceller finder vej til det rigtige sted. Studier viser at ved brugen af X39 øger man stamcellernes effektivitet i forhold til at finde vej hen hvor de skal bruges. (Immunforsvar, hud, blod, kredsløb, m.m.)

  • GHK-Cu er med til at løfte immunforsvaret. Glutathione, Carnosine, for bare at nævne et par stykker af vigtigste antioxidanter af immunforsvaret.
  • Korttidshukommelsen. Et studie har vist at bruger man X39 øger korttidshukommelsen med 31 %.

  • X39 og forhøjet blodtryk. I et studie med 15 mennesker i alderen mellem 40-65 viste det sig at blodtrykket faldt. Disse resultater blev målt i blod, urin og via bioelektriske metoder.

  • Kredsløb 2 år yngre. Et studie viste at man ved bruges af X39 i 3 måneder havde et 2 mdr. yngre kredsløb.  

Lifewave har modtaget mange henvendelser fra kunder som fortæller at X39 har hjulpet dem med smerter, bedre søvn, mere energi, forbedring af hud, ungdommelighed, sårheling og meget mere. Se mere ved at klikke her     

Forskerne som deltog i disse forsøg, mente at dette produkt nok var den bedste opfindelse de nogensinde havde set angående sundhed.

En forsker ringede til David Schmidt, som er opfinder og indehaver af Lifewave, og vil høre hvad der var i dette plaster for han havde aldrig set sådanne resultater før.

Siden opdateres løbende

Læs mere om X39 ved at klikke her