X39 Stamcelle plaster fra Lifewave

Team Gopatch - Danmarks stærkeste LIFEWAVE team

X39 hedder stamcelleplastret fra Lifewave. X39 blev officielt frigivet for salg i hele verden på et stort event i Østrig i januar måned 2019. X39 er klinisk dokumenteret som et produkt der aktiverer stamceller i kroppen, det gør X39 ved at stimulerer en peptid som hedder GHK-CU

Lifewave X39 benytter lys til at aktivere en peptid som hedder (GHK-Cu) på samme måde som solen sender en lysfrekvens ind i kroppen som får kroppen til at producere vitamin D. Det betyder at der ikke tilføres kroppen nogle former for medikamenter, det er kroppen selv som arbejder. Spiser man sovepiller, så nedsætter man kroppen normale funktioner og det kan have nogle alvorlige konsekvenser for kroppens naturlige måde at arbejde på. Det gælder de fleste af kroppens funktioner.

Når vi ældes, nedsættes kroppens produktionen af stamceller gradvis. Når vi runder de 60 år, har kroppen næsten ingen stamceller tilbage og derfor øges ældningsprocessen markant. Kliniske studier viser at X39 er en fantastisk mulighed for at øge stamcellernes effektivitet i kroppen.

Hvad kan vi forvente af X39?

Hele kroppen. Stamceller findes overalt i kroppen, ved at aktivere dette peptid (GHK-Cu) vil man opleve fordele i hele kroppen meget hurtigt.  

Sårheling. Kliniske studier viser at kroppen helingsproces forøges ved brug af X39, især mennesker med diabetes kan have store fordele ved brug af X39 da denne målgruppe kan opleve drastiske konsekvenser hvis deres sår ikke heles optimalt.

Hudproblemer. Huden er kroppen største organ. Vi vil alle gerne vise os fra vores bedste side. Studier viser at ved brug af X39 i op til 3 måneder kan man oplever at uren hud og rynker formindskes, huden får farve så man igen ser sund og rask ud.

Stamceller bliver unge igen. Celler deler sig hele tiden det ved de fleste. Der er stor forskel på hvornår denne celledeling sker nogle, der kan gå fra timer til måneder alt efter hvilke celler vi taler om. Vores nerveceller er de eneste celler som ikke deler sig så dem skal vi passe på. Det er derfor vigtigt at celler lever under de bedste vilkår, det gør man ved at fodre cellerne med de rigtige næringsstoffer (mad), rent vand og ilt. Ved at bruge X39 har studier vist af cellerne bliver unge igen og derved mere effektive.

Stamceller finder vej til det rigtige sted. Studier viser at bruger man X39 øger man stamcellernes effektivitet så den nemmere kan finde vej til det  sted hvor den skal bruges. (Immunforsvar, hud, blod, kredsløb, m.m.)

  • GHK-Cu er med til at løfte immunforsvaret. Glutathione, Carnosine, for bare at nævne et par stykker af vigtigste antioxidanter af immunforsvaret.
  • Korttidshukommelsen. Et studie har vist at bruger man X39 øger korttidshukommelsen med 31 %.

X39 og forhøjet blodtryk. I et studie med 15 mennesker i alderen mellem 40-65 viste det sig at blodtrykket faldt. Disse resultater blev målt i blod, urin og via bioelektriske metoder.

Kredsløb 2 måneder yngre. Et studie viste at man ved bruges af X39 i 3 måneder havde et 2 mdr. yngre kredsløb.  

Lifewave har modtaget mange henvendelser fra kunder som fortæller at X39 har hjulpet dem med smerter, bedre søvn, mere energi, forbedring af hud, ungdommelighed, sårheling og meget mere.

Forskerne som deltog i disse forsøg, mente at dette produkt nok var den bedste opfindelse de nogensinde havde set angående sundhed.

En forsker ringede til David Schmidt, som er opfinder og indehaver af Lifewave, og vil høre hvad der var i dette plaster for han havde aldrig set sådanne resultater før.

Siden opdateres løbende

Læs mere om X39 ved at klikke her