WinFit fra Lifewave

Team Gopatch - Danmarks stærkeste LIFEWAVE team

winfit-produkt

Spis som du plejer og få en slank, stærk og sund krop

WinFit er et nyt spændende produkt fra Lifewave. Produktet er et Body Shaping system, hvor du opbygger muskler og derved forbrænde fedt. Du får en stærk og slank krop uden at tælle kalorier.

WinFit systemet fra Lifewave er ikke et slankeprodukt. Du spise som du plejer og træne maximalt 2-4 gange om ugen af 10-20 minutters varighed. Du får meget hurtige resultater med dette nye koncept. Produkterne i WinFit systemet er videnskabeligt testet og godkendt til salg i hele EU.

WinFit metoden er unik sammensat i forholdt til kroppens måde at arbejde på dag og nat. Ved at udnytte kroppen arbejdsmetoder på de rigtige tidspunkter kan man skabe nogle fantastiske resultater. Det handler om at arbejde med og ikke imod kroppen som mange slanke metoder gør.

Vi ved at når vi ældes er der mange aktiviteter/processer i kroppen som svækkes. Disse aktiviteter/processer kan man effektiviserer hvis man udnytter kroppen måde at arbejde på. Her er Lifewaves plastre en fantastisk patenteret opfindelse. Plastrene sender via lys besked til kroppen om at udfører forskellige opgaver, præcis som kroppen selv gør det, bare mere effektivt.

Når du har købt din fedtforbrændende og muskleopbyggende WinFit produkt fra Lifewave får du alt den information du har behov for i forhold til opstart.  I videoerne kan du høre David Schmidt, som er ejer og opfinder af disse produkter, fortælle om hvordan du bruger produkterne.