CORSENTIALS

corsentials-lifewave-768x384Corsentialt er en ny patenteret opfindelse fra Lifewave som også er Lifewaves hovedprodukt.

De nævnte fordele, som er understøttet af banebrydende videnskabelig forskning og kliniske undersøgelser, omfatter:

  • Mindre stress i kroppen
  • Dokumenteret begrænsning af inflammation
  • Ingen skadelige kemikalier
  • Colostrum, en kilde til IgG (immunglobulin G)
  • B6-vitamin, som bidrager til regulering af hormonaktiviteten
  • B6-vitamin, som hjælper immunsystemet med at fungere normalt
  • Et aktiveret næringsstofsystem, der giver hurtige resultater

Indeholder HGH – Nitricoxide – SOD

HGH (Human Growth Hormone) : Væksthormon

Væksthormon produceres i hypofysen og er meget vigtig for vores hjerne funktioner, celledeling, reparation af DNA og for vores stofskifte. Den største produktion sker når vi sover om natten. Det har vist sig at den mest effektive metode til at øge produktionen af væksthormon er at dyrke vægtløftning.

Produktionen af væksthormon i hypofysen falder desværre med alderen og er en af årsagerne til at vi ældes. Derfor har man brug for at supplerer hypofysens egen produktion med naturligt fremstillet væksthormon.

Lifewave Corsintials indeholder blandt andet væksthormon som er naturligt fremstillet og som samtidig har et leveringssystem så væksthormonet får direkte adgang til cellen.

Nitricoxide

Nitrogenoxid som dette molekyle hedder på dansk er et signalmolekyle som produceres naturligt i kroppen. Nitrogenoxid har til opgaver at søger for at cellerne kan tale sammen. En anden vigtig funktion dette molekyle har, er at sørger for at blodgennemstrømningen er intakt. Producerer kroppen ikke nok Nitrogenoxid har man nemt ved at få blodpropper.

Ved at drikke Corsentials har du mulighed for at øger kroppens nitrogenoxid niveau.

I Videoen kan du høre hvor vigtig dette molekyle er for din krop. Dr. Louis Ignarro er Professor og har fået en pris for sine studier gennem 30 år for sine opdagelser.

SOD

Er en af kroppen vigtigst antioxidanter som kroppen selv producerer. det er klinisk bevist af SOD effektiv bekæmper oxidativt stress ved at nedbryde frie radikaler der er forbundet med aldring og visse sygdomme. Lige som HGH falder produktionen af SOD når vi fylder 30 år.