Rystelser var væk

Team Gopatch - Danmarks stærkeste LIFEWAVE team

Rystelser var væk

I går aftes havde jeg en oplevelse hos en veninde med Aeon jeg aldrig kommer til at glemme….kvinde meldte afbud til et LW arrangement hos min veninde, da hun netop havde været i et trafikuheld og var i komplet chok!!! Vi lokkede hende til at deltage alligevel og hun kom inden mødets start. Med tårene piskende ned af kinderne, voldsomme rystelser og angst fik jeg hende sat i en stol, givet hende et glas vand og et Aeon i nakken…

Der gik FIRE minutter!

Rystelser væk, farve i kinderne, tårerne stoppede, øjnene fik liv og hun spurgte helt forundret, hvad der var sket?
“Nu føler jeg mig nærmest ligeglad”, udbrød hun…havde jeg været kvik, havde jeg optaget det på min mobil…fuldkommen magisk og heldigvis var værtinden for mødet vidne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *