Online support behandling

Team Gopatch - Danmarks stærkeste LIFEWAVE team

Migræne

Hej jeg har lovet min Lifewave behandler at sætte min fortælling ind. vil bare fortælle dig at da jeg vågenede op i morges med begyndende migræne, og overvejede meget at tage mit migræne medicin, da jeg til dags dato ikke har kunne fjerne det med plastret, ( jeg har migræne ca hver 14´s dag og jeg begyndte op plastret i sep. 2013.) skyndte mig at sætte plasteret på efter hans henvisning, fra sidste fredags, i odense, og inden for 5-10 min var migrenen væk:) så mange tak for din hjælp i fredags.. min datter der har fået konstateret kyssesyge, hende har jeg sat glu og carosin samt aron på efter din henvisning, Iet tidliger oplæg om kyssesyge, og i dag er hun mere frisk og oplagt, efter kun 4 dage med plastret.. Så det jeg ville sige var bare TAK.. og god weekend. PS. skal lige huske at fortælle at jeg i sidste weekend kørte en brain balance.. 🙂 efter min Lifewave behandlers anbefaling. Så det ene med det andet er helt sikkert medvirkende til at plastret nu også virker på min migræne. Den placering jeg bruger nu er: IW på st 8 . SP6 på st 6. samt aron i nakken. st8 er på hovedet. lidt fra midten, ned mod øret.(det er der min migræne sidder) st6 er på kæben lidt under øret og så har jeg sat et ekstrem sæt IW på, brunt på ST 6 og hvidt på det sted hvor nakken og skulder mødes.:) da jeg følte at det træk ned fra kæben og ned i nakken/skulderen. og så gik der kun 5-10 min og pist væk..:) håber at det kan hjælpe andre..

Hælspore

Hælspore er en overbelastning af trædepuden under hælbenet. Trædepuden er opbygget af små celler som man kan sammenligne med opbygningen af en bikube. Disse celler indeholder fedt og brister disse puder kan det betyder at man ikke har den normale affjedring i hælen og derfor kan der opstå betændelse i det ødelagte område. Man kan tydeligt mærke om man har den lidelse for det giver en stor smerte når man træder på hælen. Smerten kan fjernes med et IceWave plaster og Glutathione plaster. Det anbefales at man får et specielt bygget indlæg som man skal gå med i 3-5 måneder. Hælspore kan behandles uden medicin.