SP6 Complete

Team Gopatch - Danmarks stærkeste LIFEWAVE team

SP6 slanke regulerende plaster fra Lifewave

SP6 er et plaster som kan hjælpe dig til at få kontrol over din vægt. Hvis man ønsker sig et godt helbred vil det altid kræve en kombination en vis mængde vand, sund mad og at dyrke motion.

SP6 er et appetit regulerende plaster. Det er altid vores hjerne og vores overlevelse evne der spiller os et pus når vi spiser for meget. Ved at benytte SP6 på de placeringer som er anbefalet i brochuren får de fleste mennesker nemmere ved at holde igen når trangen til sukker kommer. 

Stimulerer de punkter på kroppen, der er kendt for at regulere appetitten

  • Kan bidrage til et reducere sukkertrang
  • Praktisk og nemt at bruge 

 

Sådan virker plastrene: 

Plastrene fra Lifewave virker ved at sende specielle lysfrekvenser ind i kroppen. Disse frekvenser er unikke og de samme som kroppen selv bruger. Det betyder at man med denne patenteret opfindelse fra Lifewave nu kan sætte skub i kroppens organer/celler, så de arbejder mere effektivt.

Alle ved jo at når solen skinner på din krop, så modtager kroppen en masse forskellige energifrekvenser fra solen. En af de frekvenser som du modtager fra solen, får kroppen til at producere Vitamin D. En anden frekvens kroppen modtager får huden til at producere melanin, som er det stof du bliver brun af, men som samtidig er det stof der beskytter din krop mod de farlige UV stråler. Plastrene virker nogenlunde på samme måde som solen. Varmen og energien fra kroppen gør plastret i stand til at sende en energifrekvens ind i kroppen, der så får kroppen i gang med at arbejde.