IceWave

Team Gopatch - Danmarks stærkeste LIFEWAVE team

Icewave fra lifewave er et smerteplaster som mange gange kan fjerne smerte på sekunder unden bivirkninger

IceWave fra Lifewave er et patenteret smerte plaster som kan fjerne smerte på meget kort tid.

Statistikken viser at over 90 % får en smerte reducering på meget kort tid ved at bruge Lifewaves smerteplaster Ice-Wave. Dette plaster er en ny opfindelse som i dag bruges på de franske hospitaler hvor alle leddegigt patienter bliver behandlet netop med dette smerteplaster. Dette smerte plaster er godkendt som medicins udstyr.

Sikker og naturlig smertelindring

  • Kan benyttes til hele kroppen eller lokale smerter
  • Praktisk og nemt at bruge
  • Hurtigt resultat

 

Sådan virker plastrene:

Plastrene fra Lifewave virker ved at sende specielle lysfrekvenser ind i kroppen. Disse frekvenser er unikke og de samme som kroppen selv bruger. Det betyder at man med denne patenteret opfindelse fra Lifewave nu kan sætte skub i kroppens organer/celler, så de arbejder mere effektivt.

smerte plaster fra Lifewave - temisk kamera der viser reducering af betændelse i kroppen

Alle ved jo at når solen skinner på din krop, så modtager kroppen en masse forskellige energifrekvenser fra solen. En af de frekvenser som du modtager fra solen, får kroppen til at producere Vitamin D. En anden frekvens kroppen modtager får huden til at producere melanin, som er det stof du bliver brun af, men som samtidig er det stof der beskytter din krop mod de farlige UV stråler. Plastrene virker nogenlunde på samme måde som solen. Varmen og energien fra kroppen gør plastret i stand til at sende en energifrekvens ind i kroppen, der så får kroppen i gang med at arbejde.