Glutathione Y-age

Team Gopatch - Danmarks stærkeste LIFEWAVE team

Glutathione plaster fra Lifewave som øger produktionen af antioxidanten glutathione

Ved at bruge Glutathione plastret fra Lifewave løfter du niveauet af Glutathione med omkring 300 % inden for 24 timer.

Glutathione dannes af kroppen selv og er en af kroppens vigtigste antioxidanter. Den findes i alle vores celler og som blod Glutathione. Problemet er at kroppens produktion og effektivitet falder jo ældre vi bliver.

For at kroppen skal kunne danne Glutathione skal der være 3 aminosyre tilstede. Disse 3 aminosyre hedder Glutamate, Cysteine og Glycine. Man kan godt tilføre kroppen Glutathione enten som en indsprøjtning eller som piller, problemet ved dette er at de er lige så hurtig ud af systemet som de kom ind.

  • Øger den generelle sundhed
  • Støtter immunsystemet
  • Fremmer udskillelsen af ophobede toksiner
  • Bidrager til at reducere forekomsten af fine linjer og rynker*

*Når det bruges sammen med Y-Age Aeon og Y-Age Carnosine på regelmæssig basis.

Lifewave har opfundet en metode hvor man kan stimulerer kroppen selv til at producerer mere Glutathione. Ved at sætte et Glutathiones plaster på øges kroppens egen produktion af denne meget vigtige antioxidant. Lifewave har fået 2 patenter på dette plaster. Selve indholdet i plastret er patenteret men også metode er patenteret.  untitled

Sådan virker plastrene: 

Plastrene fra Lifewave virker ved at sende specielle lysfrekvenser ind i kroppen. Disse frekvenser er unikke og de samme som kroppen selv bruger. Det betyder at man med denne patenteret opfindelse fra Lifewave nu kan sætte skub i kroppens organer/celler, så de arbejder mere effektivt.

Alle ved jo at når solen skinner på din krop, så modtager kroppen en masse forskellige energifrekvenser fra solen. En af de frekvenser som du modtager fra solen, får kroppen til at producere Vitamin D. En anden frekvens kroppen modtager får huden til at producere melanin, som er det stof du bliver brun af, men som samtidig er det stof der beskytter din krop mod de farlige UV stråler. Plastrene virker nogenlunde på samme måde som solen. Varmen og energien fra kroppen gør plastret i stand til at sende en energifrekvens ind i kroppen, der så får kroppen i gang med at arbejde.