Energy Enhancer

Team Gopatch - Danmarks stærkeste LIFEWAVE team

Energy Enhancer fra Lifewave er et energi plaster som give kroppen mere energi

Energy Enhancer fra Lifewave er et energi plaster som giver energi når du er aktiv.

Lifewave energi plaster ‘Energy Enhancer’ er designet til mennesker som dyrker sport. Energy Enhancer kan også med fordel bruges når man skal lave havearbejde eller anden form for manuelt arbejde hvor man skal bruge ekstra energi.

Se hvordan du bruger produkterne klik her

Plastrene fra Lifewave virker ved at sende specielle lysfrekvenser ind i kroppen. Disse frekvenser er unikke og de samme som kroppen selv bruger. Det betyder at man med denne patenteret opfindelse fra Lifewave nu kan sætte skub i kroppens organer/celler, så de arbejder mere effektivt.

Alle ved jo at når solen skinner på din krop, så modtager kroppen en masse forskellige energifrekvenser fra solen. En af de frekvenser som du modtager fra solen, får kroppen til at producere Vitamin D. En anden frekvens kroppen modtager får huden til at producere melanin, som er det stof du bliver brun af, men som samtidig er det stof der beskytter din krop mod de farlige UV stråler. Plastrene virker nogenlunde på samme måde som solen. Varmen og energien fra kroppen gør plastret i stand til at sende en energifrekvens ind i kroppen, der så får kroppen i gang med at arbejde.

  • Øger energiniveauet ved aktivitet
  • Ingen skadelige stoffer eller stimulerende midler
  • Praktisk og nemt at bruge
  • Klinisk bevis for, at det øger udholdenheden
  • Hurtigt resultat
  • 22% øget fedtforbrænding

Sådan virker Energy Enhancer:

Energy Enhancer er programmeret til at stimulere cellens ATP. ATP findes i alle kroppens celler og er den enhed der regulerer vores energi niveau. Ved at stimulere cellens ATP øger man forbrændingen og får derved mere energi.

For at få den maximale effekt ud af Energy Enhancer er der nogle forhold der skal være i orden.

Når man skal sætte mere gang i en celle skal den bruge vand og ilt. Derfor bør manCellen atp drikke den mængde vand der passer til den opgave du skal udføre, om det så er løb, cykling eller have arbejde. Ilt kommer til cellen i processen. Som udgangspunkt sørger dine lunger for, at du får den mængde ilt dine muskler skal bruge.

Det sidste vi skal bruge for at få energi er næringsstoffer. Cellen skal have noget mad, uden mad og drikke duer helten ikke. Lifewave har udviklet en serie pulver produkter til opløsning indeholdende de næringsstoffer som vi har brug for til forskellige formål. Fx Theta Fuel som er et fantastisk produkt der giver cellerne de næringsstoffer de skal bruge for at yde maximalt. Derudover er det jo altid godt at spise varieret og grønt så hele kroppen får de rigtige næringsstoffer at arbejde med.

VIGTIGT. Jo ældre vi bliver des sværere har vores celler ved at optage næringsstoffer, derfor ældes vi. Så husk…Energy Enhancer, ren ilt (luft), vand og de rigtige næringsstoffer og så skal kroppen bruges = Energi