Aeon Y-age

Team Gopatch - Danmarks stærkeste LIFEWAVE team

Aeon er et antistress plaster fra lifewave som afstresser hele kroppen

Ved at bruge Aeon plastret fra Lifewave får du rigtig mange fordele.

Aeon fra Lifewave afstresser kroppen, fjerner inflammation hurtigt, virker som booster for de andre plastre.

Aeon er designet til at afstresse kroppen og har vist sig at være meget effektiv til at reducerer af inflammation i kroppen.

Kliniske studier har vist at bruger man Aeon sammen med Lifewaves andre plastre produkter øger man effektiviteten af af disse plastre fordi kroppen er afslappet.

  • Klinisk bevis for, at det reducerer stress i kroppen
  • Klinisk bevis for, at det begrænser inflammation
  • Praktisk og nemt at bruge
  • Ingen kemikalier kommer ind i kroppen
  • Bidrager til at reducere forekomsten af fine linjer og rynker*

*Når det bruges sammen med Y-Age Glutathione og Y-Age Carnosin på regelmæssig basis.

Sådan virker plastrene:

Plastrene fra Lifewave virker ved at sende specielle lysfrekvenser ind i kroppen. Disse frekvenser er unikke og de samme som kroppen selv bruger. Det betyder at man med denne patenteret opfindelse fra Lifewave nu kan sætte skub i kroppens organer/celler, så de arbejder mere effektivt.

Alle ved jo at når solen skinner på din krop, så modtager kroppen en masse forskellige energifrekvenser fra solen. En af de frekvenser som du modtager fra solen, får kroppen til at producere Vitamin D. En anden frekvens kroppen modtager får huden til at producere melanin, som er det stof du bliver brun af, men som samtidig er det stof der beskytter din krop mod de farlige UV stråler. Plastrene virker nogenlunde på samme måde som solen. Varmen og energien fra kroppen gør plastret i stand til at sende en energifrekvens ind i kroppen, der så får kroppen i gang med at arbejde.