Lifewave – Ny patenteret teknologi

Team Gopatch - Danmarks stærkeste LIFEWAVE team

lifewave produktion irland

Lifewaves fabrik i Irland. Her producerer man produkter til hele EU

Lifewave hedder firmaet bag disse patenterede produkter. Firmaet Lifewave som vi kender det i dag blev etableret i 2004. Firmaet Lifewave sælger i dag deres produkter i mere end 100 lande. I dag er der produktions lokaliteter i USA og Irland. Lifewave har desuden lager i Taiwan til det asiatiske marked. 

I 2002 fik ejer og opfinder af disse produkter David Schmidt en ordre fra det amerikanske forsvar om at udvikle et produkt til de amerikanske soldater ,som skulle give dem mere energi uden farlige stoffer. Det første produkt han opfandt var et energi plaster ‘Energy Enhancer’. David Schmidt fandt hurtigt ud af at denne nye opfindelse måtte ud på det civile marked og dette skete således i 2004 da han oprettede Network Marketings selskabet Lifewave.

Lifewave hovedkontor

Lifewaves nye hovedkontor bygget i 2016

Det store gennembrud for Lifewave kom ved OL i 2004 da de amerikanske svømmepiger vandt alt og slog flere personlige rekorder ved brug af Lifewaves produkter. Herefter gik det stærkt med udbredelsen og der er også efterfølgende kommet mange flere produkter i serien. I dag har Lifewave opfundet mange nye produkter som man kan finde information om her på siden. Alle Lifewaves produkter er nye opfindelser som enten er patenteret eller patentanmeldte.  

Lifewaves plaster produkter er godkendt til brug på hospitaler i Europa og bliver i dag brugt på de franske hospitaler til blandt andet behandling af leddegigt. Lifewave sælger direkte til hospitalerne og det gøres gennem et firma som Lifewave har oprettet specielt til dette.

Markedsførings modellen som Lifewave benytter er Network Marketing. I Danmark benytter mere end 40.000 mennesker nu disse produkter.