Hvorfor Lifewave?

Team Gopatch - Danmarks stærkeste LIFEWAVE team

Tak for din interesse. Jeg håber at nedenstående oplysninger kan hjælpe dig til at vurdere om Lifewaves produkter kunne være interessante for dig som behandler.

Jeg startede selv i Lifewave i 2011, fordi jeg gerne ville være med til at gøre en forskel for mennesker med sundhedsmæssige udfordringer. Jeg har brugt meget tid på at uddanne mig, specielt via nogle lange hjemmestudier i biokemi, som jeg synes er meget spændende, og som ligger i tråd med Lifewaves måde at udvikle produkter på.

Jens Hannesson Tlf. 21 42 43 46  – jens@gopatch.dk

———————————————————————

Hent denne brochure ved at klikke her.

Lifewave har mange unikke produkter med eneret for Lifewaves forhandlere/kunder. 

Lifewave udvikler hele tiden nye spændende produkter, som alle er patenterede, og med eneret for Lifewaves forhandlere/kunder. Du kan læse om produkterne i kataloget som du kan downloade herunder.

Lifewave produkt kataloget downloades ved at klikke her:  KLIK HER.

Lifewaves produktpriser: KLIK HER.

NYHED 1

Lifewave har opfundet et produkt, som får hjernen til at producere endorfiner. Produktet hedder Nirvana. Det er et produkt som hjælper mennesker der er psykisk udfordrede, mennesker med depression eller angst, eller mennesker som i en periode ikke synes de slår helt til. Vi har til dato hørt mange fantastiske historier om hvordan Nirvana har ændret folks liv.

Nyhed 2

Onsdag i uge 45 2017 kom et nyt produkt. I den skandinaviske ledergruppe, som jeg sidder i, har vi længe ønsket os et Omega-3 produkt. Det er nu kommet. Og som altid følger Lifewave ikke strømmen, men har udviklet en Omega-3 olie på alger. Der findes dog få andre producenter på markedet som også benytter alger i dag. Vores Omega-3 produkt hedder Theta Pure. Det kan du læse mere om ved at klikke på linket i bunden af siden. (Vidste du at fisk spiser alger for at få deres omega-3 behov dækket) 

Vi hjælper alle hinanden.

Vi har en Facebook gruppe med mere end 20.000 mennesker som hele tiden hjælper hinanden. Her kan du læse om behandlings forslag og stille spørgsmål.

————————————————————————————–

Som en del af Team Gopatch får du som behandler en masse muligheder for viden og markedsføring. Det kan du se nogle eksempler på her.

Vi er et meget effektivt team som arbejder på en lidt speciel måde. Vi er struktureret som en virksomhed med små grupper som er specialister i brug af vores produkter inden for deres egen branche.

Vi udvikler målgrupper som vores medlemmer kan kontakte og på den måde bygge deres forretning. Disse målgrupper understøttes af en hjemmeside med information som du kan se eksempler på herunder:

Gopatch.dk er for behandlere. Vi er ved at relancere siden, hvor der bl.a. kommer et landkort, så det er let at se hvor vores behandlere er placeret.

Omega3.gopatch.dk er for vores medlemmer som arbejder med Omega-3 olie. Her finder du også et landkort der viser hvor du kan finde vores forhandlere.

Hestebehandling.gopatch.dk er for de medlemmer vi har, som arbejder med behandling af heste. ( vi arbejder i øjeblikket med at lave behandlingsvideoer til siden) (nyhed)

Psykolog.gopatch.dk er for de psykologer vi har i vores netværk. (nyhed)

Der er flere projekter på tegnebrættet som vi starter på når vi har fået sat disse projekter i søen.

Hos Gopatch er markedsføring GRATIS

————————————————————————————–

Vi har også udviklet et behandlerkoncept uafhængigt fra Lifewave, som vi har testkørt i Helsingør kommune med stor succes, og det breder vi nu ud over hele landet. Det kan du læse mere om her:

Ønsker du at figurere på din lokale behandler hjemmeside, koster det 1000 kr. om året inkl. moms. Er du Lifewave forhandler er det GRATIS.

http://www.dinlokalebehandler.dk

En by behandler hjemmeside: Helsingør

Ønsker du at arbejde hos lokale virksomheder, så er det også en mulighed.

————————————————————————————

Få mere viden mens du sidder hjemme.

Jeg vil gerne invitere dig til et personligt møde eller til et af mine webinarer, hvor jeg vil gennemgå produkter og koncept mere grundigt og hvor du har mulighed for at stille spørgsmål. Tilmeld dig til det online Webinar på jens@gopatch.dk

Ønsker du at få dit eget kundenummer hos Lifewave hjælper jeg dig gerne med dette. Man køber en startpakke og så får man sin egen shop med en indbygget forretning hvor alt er på automatik, eks. faktura, lønsedler, markedsførings materiale, videoer o.l. Her køber du også dine egne produkter til indkøbspris. Det koster ikke noget at blive kunde, du køber blot nogle produkter og så har du dit eget kundenummer.

Priserne ligger fra ca. 800 kr. til 12.000 kr. alt efter hvor mange produkter du køber første gang. Fremover køber du bare produkterne i din egen shop som det behager dig. Se priser og indtægter i bunden.

————————————————————————————-

Ønsker du at benytte muligheden for at tjene penge så er den der også. Det kan du læse om her. KLIK HER

Du kan også deltage i vores online forretningsmøder ligesom du er velkommen på et af vores fysiske møder. Dette infomøde tager normalt 4 timer. Her vil der være en masse teori og kender man en person der døjer med fx smerte, er det altid en god måde at prøve produkterne på i den forbindelse.

I Lifewave har du to muligheder. Du er enten kunde eller forhandler, det er helt op til dig selv. Jeg vil mene at forholdet i dag er 90-10. Altså 90% er kunder.

Priser. Når jeg sælger plastre er min normal pris 625 kr. Denne prisliste/ indtægts beregning er lavet til vores hestefolk som typisk starter med en Diamond, da det giver den største indtjening.