Hjælp din krop til at hele sig selv

Team Gopatch - Danmarks stærkeste LIFEWAVE team

David Schmidt Lifewave

David Schmidt CEO Lifewave

Når man kender David Schmidt som er indehaver og produktudvikler hos Lifewave ved man også hvad hans mission er. David Schmidt mission er at sikre os alle et længere og bedre liv.

David Schmidt kalder sig selv opfinder og er blandt andet uddannet biokemiker. Derfor kender han også kroppen funktioner helt ned til mindste detalje.

Når man så kikker på den produkt sammensætning som David Schmidt og Lifewave til dato har opfundet så forstår man også hans mission.

Lifewave – Plaster teknologi.

Den første opfindelse var Lifewaves plaster produkter som giver os mulighed for at stimulerer vores celler via en specielt lys terapi så kroppen arbejde mere effektivt. Vi ved alle at vores celler bliver mindre effektive med alderen, derfor at det genialt tænkt at man via denne patenteret lys terapi nu kan vække gamle celler og få dem til at arbejde mere effektivt. Kroppen bliver derved bedre til at hele sig selv.

Plastrene er godkendt i hele EU som: Phototherapy products

Lifewave-smerteplaster gopatch

Denne teknologi har været kendt i over 100 år. Det nye er at nu sætter man bare et plaster på og så arbejder kroppen. 

Kroppen bruger selv lysterapi hele tiden uden vi tænker på det. Vi kender det alle når solens lys stråler skinner på vores krop begynder kroppen at producerer vitamin D. Det er på samme måde plastrene virker.

En anden stråle/lysfrekvens som solen sender får kroppen til at producerer melanin som er det stof i huden som beskytter os fra de farlige UV stråler, men som også gør os dejlige brune   

Alle Lifewaves plaster produkter er videnskabelig testet at mange forskellige uafhængige laboratorier og universiteter. Find dokumenter ved at klikker her

Lifewave – Theta produkter

thetaNu har vi så en teknologi som stimulerer vores celler, derfor er det jo godt tænkt at den næste opfindelse bliver en metode hvor man kan tilfører cellen de næringsstoffer cellen skal bruge og en leverings metode som gør at cellen får glæde af næringsstofferne straks.

Lifewaves Theta produkter er specielt designet til at udfører specifikke opgaver i kroppen. Ved at sammensætte næringsstofferne på en sådan måde at de tilføre bestemte organer næringsstoffer kan får man en virkning der er unik. Eks. er der et produkt som hedder ‘Theta Heart’ som er de næringsstoffer hjertet skal bruge for at arbejde optimalt. Ved at tilfører disse næringsstoffer Silica for man en virkning efter få minutter.

Dette produkt består af et pulver at næringsstoffer og nogle dråber af silica som hedder ‘Theta Activate’. man blander produktet i en halv liter vand og drikker det. Det er vigtigt at man ikke har indtaget mad, vand e.l. en time før og efter så næringsstofferne kommer så rent ind i cellerne som muligt.

Alavida. Dagcreme, Natcreme og et Alavida plaster

2015 var året hvor Lifewave var klar med det første produkt i en helt ny serie af hud produkter. Som David Schmidt plejer at sige, alle andre gør det på deres måde hvordan kan vi gøre det på en helt ny måde.

Når man arbejder med hunden er der to sider at arbejde på nemlig en inderside og en yderside. Derfor var det helt naturligt for Lifewave at udvikle et plastre som kan arbejde med huden indefra og en dag- natcreme som arbejder med hunden udefra.

Vi har lavet en hjemmeside som omhandler dette produkt som du kan finde ved at klik her

Alavida gopatch