Glutathione er en af kroppen vigtigste antioxidanter

Team Gopatch - Danmarks stærkeste LIFEWAVE team

Glutathione er en af kroppen vigtigste antioxidanter

Kræft og andre heftige sygdomme bekæmpes af vores immunforsvar døgnet rundt. Har du et dårligt immunforsvar har du større chance for at udvikle disse sygdomme.

Vi ved at vores immunsystem gradvis svækkes med alderen, ja når vi fylder 50 år så er produktionen af antioxidanter halveret. ØV

Lifewaves forskning viser at deres Glutathione plastret i gennemsnit løfter produktionen af Glutathione i kroppen med 300 procent på kun 24 timer. Hvorfor bruger alle så ikke det plaster?

Vi ved at Glutathione er en af kroppen vigtigste antioxidanter og løfter man produktionen af glutathione følger de andre antioxidanter med. En side gevinst er at kroppen ATP (energiniveau) også løftes, derfor anbefaler jeg at man bruger dette produkt 3-4 gange om ugen.

Betændelse i kroppen er også et stort problem som mange gange give smerte, stress og andre ubehagelige. Aeon fra Lifewave er det mest effektive plaster til at fjerne inflammation (betændelse)

Jeg bruger selv Glutathione, Carnosin, Aeon og Energy Enhancer og Silent Night efter behov og jeg har et meget højt energi niveau. jeg er 54 år ha ha…

Har du spørgsmål til disse produkter eller har du et problem du gerne vil tale om så lad mig høre fra dig.

Jeg har mange opkald hver dag via Gopatch.dk og jeg er meget overraskede over hvor dårlige vi er til at passe på os selv. Mange mennesker når jo dårligt at blive 40 år før de har en sundheds udfordring og det skal man ikke have.

!!HUSK får du et sundhedsmæssig problem så gør noget ved det med det samme. Bliver det først kronisk så bliver det meget sværger at komme af med og risikoen for at der opstår andre skader er meget større

Jeg har lyst til at sige (nu må folk SKU tage sig sammen og passe på sig selv) Jeg kender så kan mennesker som lever et L…. liv de sidste 20 år af deres liv det kan ikke være rigtig.

Husk at motion, vand og den rigtig kost er også med til at forlænge livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *