Køb X39 eller bliv Lifewave forhandler.

Team Gopatch - Danmarks stærkeste LIFEWAVE team

Som Lifewave forhandler har du mulighed for at udvikle dig i forhold til viden om din egen krop og hvordan du passer på dig selv. Hos Gopatch bruger vi meget tid på at uddanne vores medlemmer. Det er vigtigt for os at du har kendskab til brugen af disse produkter.

Vi afholder fysiske kurser i hele landet og hjemme hos dig, du kan også deltage på vores online webinar. Her får du den tekniske viden og her afprøver vi produkterne. Her kan du stille spørgsmål til vores veluddannet teamledere.

Det første der sker når du har fået dit kundenummer og modtaget dine første produkter, er at deltage i et personligt møde/kursus som typisk varer 4 timer, her gennemgår vi lidt historie, produkterne og forretningen.

Vi glæder os til at høre fra dig. Kontakt os på mail jens@gopatch.dk eller telefon 21 42 43 46. HUSK at oplyse navnet og distributør nummer på den distributør du har kontakt med.

Lifewave har alle de værktøjer du har brug for, hvis du ønsker at starte din egen Lifewave forretning. Når du får dit kunde nummer, får du samtidig en person/mentor tilknytte som hjælper dig gennem hele indlæringsforløbet. Du bliver automatisk tilknyttet Gopatch teamet hvor du også kan få råd og vejledning af vores medlemmer.

Læs eventuelt mere på www.lifewave.com