Allergi

Team Gopatch - Danmarks stærkeste LIFEWAVE team

Allergi

Jeg må hellere dele min vanvittige succeshistorie. 

Jeg har haft alle typer allergi for pollen. Det startede omkring 18 år alderen, hvor jeg begyndte med næsen som løb lidt og det gav lettere kløende øjne. Så gik der en 10 års tid, hvor det virkelig begyndte at eskalerer med symptomer som influenza og feber, irriteret hals, øjne som bare gjorde pokker ondt og værst af alt, ekstremt træthed, uanset hvor meget jeg så sov.

Jeg talte her med min læge om hvordan vi bar det ad. For jeg kunne virkelig ikke leve 6 mdr om året sådan!! Med 2 børn, kone og sågar selvstændigt firma med ansatte, hus, have og vovse – Han måtte virkelig komme med det bedste for, at jeg kunne få mit liv tilbage. Så lægen anbefalede her binyrebarkhormon indsprøjtning. – Det var det bedste på korteste tid sagde han. Ja jeg undersøgte hvad bivirkningerne ville give, men jeg var virkelig desperat for at få et normalt liv igen – og det var det “eneste” han kunne tilbyde for at vække allergien til livs.
Her gik det over stok og sten i mere end 7 år med binyrebarkhormon indsprøjtninger, som blev trappet op år efter år, da jeg begyndte at opnå immunitet. Så for at få den samme virkning fik jeg nu en indsprøjtning hver 3. uge. (Hvor jeg startede på 1 om året.)

Jeg blev bekendt med Lifewave sådan rigtig sidste år og har virkelig eksperimenteret en del på området, uden det gav den besynderlige effekt for mit allergi. Med Energi her og der og alle de andre plastre.☺️
Indtil jeg undersøgte i bund med, at allergi og også kronisk træthed, kan have noget at gøre med vores binyre og det gjorde mig vildt nysgerrig, om det så var det, som var mit problem.
Jeg prøvede her at booste binyren ved at sætte Energi på vores BL 23 (meget præcist)-(som er lige uden for binyren) og derpå en Glu på begge energi plastre. Det gav mig en helt ekstrem virkning allerede indenfor den første time 😳 Jeg var virkelig målløs, men samtidig gav det jo vanvittig god mening, efter alt det som jeg også havde læst og samtidig skræmmende, at lægen ikke havde den samme nysgerrighed/viden.
Så for at afslutte min histore har jeg VIRKELIG fundet det, som virker bedst på mig (og måske også på dig, som har ligende problem)😉
‘Dét’, som det har gjort for mig er, at jeg i dag er fuldstændig allergi fri som i FRI 😃 Det lyder helt vanvittigt, men jeg har overhovedet ingen symptomer for alt det, som jeg har kæmpet med de andre år.
Jeg tager ingen præparater og andet tingel-tangel…. Kun de 2 typer plastre 😃

Tak til Lifewave for at give mig min sommer tilbage og tak til familien for jeres tålmodighed. Jeg er SÅ MEGA MEGET glad som vi siger i Nordjylland

Hilsen Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *